qirL1903 Üye Gökhanı hc özLemzdm hc tanımıorm onu --------------- Ekleme --------------- Binbasımı cok özLerdm o bLio kndisini
Gökhanı hc özLemzdm hc tanımıorm onu --------------- Ekleme --------------- Binbasımı cok özLerdm o bLio kndisini
darkman81 Üye qirL1903' Alıntı: Gökhanı hc özLemzdm hc tanımıorm onu --------------- Ekleme --------------- Binbasımı cok özLerdm o bLio kndisini Genişletmek için tıkla ... Tuğçe Ayıp ettin şimdik 18 Yıllık Gökhanız Üst Tarafı Gök Alt tarafı Han Hiç Yakışmadı...
qirL1903' Alıntı: Gökhanı hc özLemzdm hc tanımıorm onu --------------- Ekleme --------------- Binbasımı cok özLerdm o bLio kndisini Genişletmek için tıkla ... Tuğçe Ayıp ettin şimdik 18 Yıllık Gökhanız Üst Tarafı Gök Alt tarafı Han Hiç Yakışmadı...
darkman81 Üye Şimdi Bişeyını Özledim gülümsemen oldu Tebrikler Tuğçe Bak Çabalar Sonucunda bana gülümsemeni özlettin ya helal olsun sana başka bişi demiyorum..
Şimdi Bişeyını Özledim gülümsemen oldu Tebrikler Tuğçe Bak Çabalar Sonucunda bana gülümsemeni özlettin ya helal olsun sana başka bişi demiyorum..
darkman81 Üye allem ettin kullem ettin yaptın yapacağini hak kalmaz merak etme.. gün gelir terazi bana ağir basar..
allem ettin kullem ettin yaptın yapacağini hak kalmaz merak etme.. gün gelir terazi bana ağir basar..