toprakumit Üye Değiştircemde şu anda yarışma var o yüzden değiştiremiyorum... Ali saolsun yaptı bana bişiler Ellerine ve gönlüne sağlık onun
Değiştircemde şu anda yarışma var o yüzden değiştiremiyorum... Ali saolsun yaptı bana bişiler Ellerine ve gönlüne sağlık onun
BOZKURT Emekli Yönetici ya insan baktımı bi kötü oluyo zaten birde gece yatarken toprak aklıma geldimi ürküyorum hemen avatarı gözümün önüne geliyor sitedeki en iyi niyetli arkadaşlardan biri
ya insan baktımı bi kötü oluyo zaten birde gece yatarken toprak aklıma geldimi ürküyorum hemen avatarı gözümün önüne geliyor sitedeki en iyi niyetli arkadaşlardan biri
toprakumit Üye .::THE_BoZKuRT::.' Alıntı: ya insan baktımı bi kötü oluyo zaten birde gece yatarken toprak aklıma geldimi ürküyorum hemen avatarı gözümün önüne geliyor Genişletmek için tıkla ... Üstteki üye Her zaman görmek istediğim üyelerden biri....
.::THE_BoZKuRT::.' Alıntı: ya insan baktımı bi kötü oluyo zaten birde gece yatarken toprak aklıma geldimi ürküyorum hemen avatarı gözümün önüne geliyor Genişletmek için tıkla ... Üstteki üye Her zaman görmek istediğim üyelerden biri....