Necmati Üye yurisa' Alıntı: işime gelmiyo desene Genişletmek için tıkla ... işime gelmese neden konu açayım
zaza Üye Necmati™;3048145' Alıntı: işime gelmese neden konu açayım Genişletmek için tıkla ... zaten bir tane vardı illa oraya yazmaya gerek yoktiki
Necmati™;3048145' Alıntı: işime gelmese neden konu açayım Genişletmek için tıkla ... zaten bir tane vardı illa oraya yazmaya gerek yoktiki
Necmati Üye yurisa' Alıntı: zaten bir tane vardı illa oraya yazmaya gerek yoktiki Genişletmek için tıkla ... orayı açtıkki boşboş heryere yazmıyak
yurisa' Alıntı: zaten bir tane vardı illa oraya yazmaya gerek yoktiki Genişletmek için tıkla ... orayı açtıkki boşboş heryere yazmıyak
zaza Üye Necmati™;3048161' Alıntı: orayı açtıkki boşboş heryere yazmıyak Genişletmek için tıkla ... biz zaten nerede karşı karşıya gelsek sataşıyoz şiirli şiirli orası kurbanların yeri
Necmati™;3048161' Alıntı: orayı açtıkki boşboş heryere yazmıyak Genişletmek için tıkla ... biz zaten nerede karşı karşıya gelsek sataşıyoz şiirli şiirli orası kurbanların yeri
Necmati Üye yurisa' Alıntı: biz zaten nerede karşı karşıya gelsek sataşıyoz şiirli şiirli orası kurbanların yeri Genişletmek için tıkla ... zaten o teğmen yazmış bana ikinizde halt etcem diye ne güldüm yaa
yurisa' Alıntı: biz zaten nerede karşı karşıya gelsek sataşıyoz şiirli şiirli orası kurbanların yeri Genişletmek için tıkla ... zaten o teğmen yazmış bana ikinizde halt etcem diye ne güldüm yaa
zaza Üye Necmati™;3048168' Alıntı: zaten o teğmen yazmış bana ikinizde halt etcem diye ne güldüm yaa Genişletmek için tıkla ... ama ben onun yerinde olsam o son şiirlerden sonra girmezdim
Necmati™;3048168' Alıntı: zaten o teğmen yazmış bana ikinizde halt etcem diye ne güldüm yaa Genişletmek için tıkla ... ama ben onun yerinde olsam o son şiirlerden sonra girmezdim
Necmati Üye yurisa' Alıntı: ama ben onun yerinde olsam o son şiirlerden sonra girmezdim Genişletmek için tıkla ... inat yaptı oda bize katılcak hep kapakları alır
yurisa' Alıntı: ama ben onun yerinde olsam o son şiirlerden sonra girmezdim Genişletmek için tıkla ... inat yaptı oda bize katılcak hep kapakları alır
zaza Üye Necmati™;3048173' Alıntı: inat yaptı oda bize katılcak hep kapakları alır Genişletmek için tıkla ... aklınca laf atıyom sanıyo zavallı
Necmati™;3048173' Alıntı: inat yaptı oda bize katılcak hep kapakları alır Genişletmek için tıkla ... aklınca laf atıyom sanıyo zavallı
zaza Üye TuTuKLu eSiR' Alıntı: bence yıldızlarıyla :d Genişletmek için tıkla ... ne yıldızı bunun kafasına kim vurdu lan adam yıldız görüyo söyle kardeşim kim vurdu kafana hemen dalayım ona
TuTuKLu eSiR' Alıntı: bence yıldızlarıyla :d Genişletmek için tıkla ... ne yıldızı bunun kafasına kim vurdu lan adam yıldız görüyo söyle kardeşim kim vurdu kafana hemen dalayım ona