Aziz™ Üye yada manita yaparım o bana yapsın.. en kolayı o.. bir tatlı sözle eve çağırırım bulaşık çamaşır yemeği üstüne atarım..
yada manita yaparım o bana yapsın.. en kolayı o.. bir tatlı sözle eve çağırırım bulaşık çamaşır yemeği üstüne atarım..
Tuba.Erva Üye sevgılın senın babanın kızı değil,hanımında değil yemek yapmakta zorunlu değil içinden gelırse yapar
Aziz™ Üye gelir niye gelmesinki.. yapmasada canı sağolsun hazır eve gelmişken başka şeylerde yapabilir canım ne olacak..
gelir niye gelmesinki.. yapmasada canı sağolsun hazır eve gelmişken başka şeylerde yapabilir canım ne olacak..
Aziz™ Üye laf öyle geliyor yahu için fesatmış.. yoksa ne kadar günah olduğunu biliyorum o kadarda değil yani.. neyse ben kaçayım sonra görüşürüz senle muhabbet güzeldi teşekkür ederim..
laf öyle geliyor yahu için fesatmış.. yoksa ne kadar günah olduğunu biliyorum o kadarda değil yani.. neyse ben kaçayım sonra görüşürüz senle muhabbet güzeldi teşekkür ederim..
Praetor Emekli Yönetici Bu aralar beni sevmesiyle Neyimi seviyorsa... Ben de diyorum onca işkenceden sonra hala neden seviyor beni Arttıracaktım işkencenin dozunu bak, ucuz atlattın
Bu aralar beni sevmesiyle Neyimi seviyorsa... Ben de diyorum onca işkenceden sonra hala neden seviyor beni Arttıracaktım işkencenin dozunu bak, ucuz atlattın