karides Üye Değişen avatarıyla (aramızda kalsın; felsefi, romantik ve daha hoş. Bence bu tip avatarlar da denemelisin)
Değişen avatarıyla (aramızda kalsın; felsefi, romantik ve daha hoş. Bence bu tip avatarlar da denemelisin)
Yasminozz Üye hep sölediğimi sölicem yine her konuda bilgisi olmasıyla... (bende aslında seviyorum böle avatarları ama değişikliği pek sevmediğimden değişmiyodum ama yoğun istek olunca değiştim)
hep sölediğimi sölicem yine her konuda bilgisi olmasıyla... (bende aslında seviyorum böle avatarları ama değişikliği pek sevmediğimden değişmiyodum ama yoğun istek olunca değiştim)
karides Üye Statükocu musun gız? Statükocu kişiliğiyle.. (ve bu arada ben yatar ve iyi geceler diler)
Yasminozz Üye bu aralar maxiye sık takılmasıyla... (Statükocu demiyelimde biz ona sadık ve vefalı dielim...hayatındaki hiçbişeyini terketmeyen yanii... :P ) ii geceler....
bu aralar maxiye sık takılmasıyla... (Statükocu demiyelimde biz ona sadık ve vefalı dielim...hayatındaki hiçbişeyini terketmeyen yanii... :P ) ii geceler....