Tuba.Erva Üye Aziz™;2520418' Alıntı: bana bir makarna yapmamasıyla.. Genişletmek için tıkla ... bu ara ortalardan kaybolusuyla
Aziz™;2520418' Alıntı: bana bir makarna yapmamasıyla.. Genişletmek için tıkla ... bu ara ortalardan kaybolusuyla
Aziz™ Üye üniversite tercihleri başladı hem işte çalışıyorum nasıl gireyim.. avatarlarında hep fıstıklar var..
Tuba.Erva Üye Aziz™;2520427' Alıntı: üniversite tercihleri başladı hem işte çalışıyorum nasıl gireyim.. avatarlarında hep fıstıklar var.. Genişletmek için tıkla ... aynı seyler bende de var tercıhler falan ama neysem enese rakip cıktı
Aziz™;2520427' Alıntı: üniversite tercihleri başladı hem işte çalışıyorum nasıl gireyim.. avatarlarında hep fıstıklar var.. Genişletmek için tıkla ... aynı seyler bende de var tercıhler falan ama neysem enese rakip cıktı
Tuba.Erva Üye Aziz™;2520442' Alıntı: ne konuda.. Genişletmek için tıkla ... fındık fıstık gazoz
Aziz™ Üye onlar derin mevzular beni deşifre etme bakayım.. ajan gibi kız yahu.. --------------- Ekleme --------------- ΛKƧİ;2520445' Alıntı: tabıkım gıcıklıgıyla Genişletmek için tıkla ... melek smileyi nasılsı yahu.. neyse işte melek smileyi koydum say..
onlar derin mevzular beni deşifre etme bakayım.. ajan gibi kız yahu.. --------------- Ekleme --------------- ΛKƧİ;2520445' Alıntı: tabıkım gıcıklıgıyla Genişletmek için tıkla ... melek smileyi nasılsı yahu.. neyse işte melek smileyi koydum say..
Praetor Emekli Yönetici Fotoğraf paylaşmaya karşı olması ile Ama avatarına ara sıra fotoğrafını koyması ile... İkizler işte, var biraz dengesizlik
Fotoğraf paylaşmaya karşı olması ile Ama avatarına ara sıra fotoğrafını koyması ile... İkizler işte, var biraz dengesizlik
Tuba.Erva Üye cok ama kullanması ile.. kendını begenmıslıgı ile esprili olması ile.. burcumu kıskanması ile,