Perfect! Üye saol inş. mezun olacam bu gidişle zor gibi ygs çalışmaktan ilk sınavlar sıfır bir falan hep bakalım ne yapcaz 11 nisan geçsede kurtulsak. --------------- Ekleme --------------- bide sayılsal olunca edebiyatcılar bile acımıyo sözellere sorduğu soruları soruya bize
saol inş. mezun olacam bu gidişle zor gibi ygs çalışmaktan ilk sınavlar sıfır bir falan hep bakalım ne yapcaz 11 nisan geçsede kurtulsak. --------------- Ekleme --------------- bide sayılsal olunca edebiyatcılar bile acımıyo sözellere sorduğu soruları soruya bize
Perfect! Üye minoo' Alıntı: aynen syısalcı işi zor haftaya buqn bu saatte inşallah btmiş olck kardeşm kurtuluyorz! Genişletmek için tıkla ... bitecek bu sefer lys başlıcak ama o daha zevkli olacak.en azından türkçe sosyal çözmekle uğraşmıcaz
minoo' Alıntı: aynen syısalcı işi zor haftaya buqn bu saatte inşallah btmiş olck kardeşm kurtuluyorz! Genişletmek için tıkla ... bitecek bu sefer lys başlıcak ama o daha zevkli olacak.en azından türkçe sosyal çözmekle uğraşmıcaz
Perfect! Üye Aziz' Alıntı: ben niye zorlanmadım sayısalda Genişletmek için tıkla ... ben zorlanmadım. ama bu sene özellikle ikinci dönem çok boşladım okulu yoksa ben seviyorum ve zorlanmıyorum. ki sayısal dersleri seviyorum. --------------- Ekleme --------------- Aziz' Alıntı: hadi kardeşler konu dağılmasına önlem olalımavatarıyla Genişletmek için tıkla ... tmm aziz liği ile
Aziz' Alıntı: ben niye zorlanmadım sayısalda Genişletmek için tıkla ... ben zorlanmadım. ama bu sene özellikle ikinci dönem çok boşladım okulu yoksa ben seviyorum ve zorlanmıyorum. ki sayısal dersleri seviyorum. --------------- Ekleme --------------- Aziz' Alıntı: hadi kardeşler konu dağılmasına önlem olalımavatarıyla Genişletmek için tıkla ... tmm aziz liği ile
Anıl Umut Emekli Yönetici Dalaşılacak son kişilerdenim,bilen bilir En değer verdiğim üyelerin başında gelmesi ile