Praetor Emekli Yönetici İngilizce'deki "ay" harfinin küçüğü noktalı ("i") büyüğü noktasız ("I") olarak yazılmasına rağmen mesajında ikisini de hatalı yazmasıyla İf ı Genişletmek için tıkla ... Ama belki bilerek yapmıştır, şair bir tarafı vardır kendisinin, derin bir manası vardır belki biz çözememişizdir
İngilizce'deki "ay" harfinin küçüğü noktalı ("i") büyüğü noktasız ("I") olarak yazılmasına rağmen mesajında ikisini de hatalı yazmasıyla İf ı Genişletmek için tıkla ... Ama belki bilerek yapmıştır, şair bir tarafı vardır kendisinin, derin bir manası vardır belki biz çözememişizdir
lovestar Üye ayrıntıcı ve dikkatli olmasıyla herhalde caps lock basmayı unutmusum yada öyle kolayıma gelmiş.ama düzeltmicem kalsın
ayrıntıcı ve dikkatli olmasıyla herhalde caps lock basmayı unutmusum yada öyle kolayıma gelmiş.ama düzeltmicem kalsın
lovestar Üye AloneAngel' Alıntı: Küsüm sana küstüğüm üye olmasıyla Genişletmek için tıkla ... küsmesi benim için bişey ifade etmemesiyle...
AloneAngel' Alıntı: Küsüm sana küstüğüm üye olmasıyla Genişletmek için tıkla ... küsmesi benim için bişey ifade etmemesiyle...
Solamente Üye lovestar' Alıntı: küsmesi benim için bişey ifade etmemesiyle... Genişletmek için tıkla ... Keyfi bilir benim ona küstüğüm için üzüldüğüm olmasıyla . . . --------------- Ekleme --------------- X-FURKAN' Alıntı: imzasıyla Genişletmek için tıkla ... Beni sevmemesiyle
lovestar' Alıntı: küsmesi benim için bişey ifade etmemesiyle... Genişletmek için tıkla ... Keyfi bilir benim ona küstüğüm için üzüldüğüm olmasıyla . . . --------------- Ekleme --------------- X-FURKAN' Alıntı: imzasıyla Genişletmek için tıkla ... Beni sevmemesiyle