jöly Üye kendi kendini ele vermesi ve ayın üyesi olmasıyla...(preatordu bu) benim gibi eski üye olmasıyla...(nazy)
kendi kendini ele vermesi ve ayın üyesi olmasıyla...(preatordu bu) benim gibi eski üye olmasıyla...(nazy)
Praetor Emekli Yönetici Bu ayın 21inde 1. yılını dolduracak olmasıyla!.. Umarız güzel bir konu açar 1. yılı şerefine...
Anıl Umut Emekli Yönetici praetor' Alıntı: Bu ayın 21inde 1. yılını dolduracak olmasıyla!.. Umarız güzel bir konu açar 1. yılı şerefine... Genişletmek için tıkla ... hiç niyetim yok istersen sen aç valla benim adıma memnun olurum hem 21 ekimde nete giremeyebilirim üstteki nickiyle ünlü..
praetor' Alıntı: Bu ayın 21inde 1. yılını dolduracak olmasıyla!.. Umarız güzel bir konu açar 1. yılı şerefine... Genişletmek için tıkla ... hiç niyetim yok istersen sen aç valla benim adıma memnun olurum hem 21 ekimde nete giremeyebilirim üstteki nickiyle ünlü..
safakk Üye praetor' Alıntı: Buluşmalarda satışıyla (Ben leiche'nin yalancısıyım ) Genişletmek için tıkla ... Nazy' Alıntı: sende sattın Genişletmek için tıkla ... praetor' Alıntı: Eeee... Şey... Grafikerliğiyle. Genişletmek için tıkla ... üstteki h.kartları ile
praetor' Alıntı: Buluşmalarda satışıyla (Ben leiche'nin yalancısıyım ) Genişletmek için tıkla ... Nazy' Alıntı: sende sattın Genişletmek için tıkla ... praetor' Alıntı: Eeee... Şey... Grafikerliğiyle. Genişletmek için tıkla ... üstteki h.kartları ile