Praetor Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: değişmeyen imzası ile.... Genişletmek için tıkla ... umarım gideriz İzmir'e de değiştiririm Oyunuma gelmemiş olmasıyla
yasminoz' Alıntı: değişmeyen imzası ile.... Genişletmek için tıkla ... umarım gideriz İzmir'e de değiştiririm Oyunuma gelmemiş olmasıyla
Yasminozz Üye çirkin birini beğenmesiyle.... praetor282' Alıntı: İmzama bir şeyler bulamamış olmasıyla... Genişletmek için tıkla ... yaseminoz değil yasminoz... buluruz bi imza...
çirkin birini beğenmesiyle.... praetor282' Alıntı: İmzama bir şeyler bulamamış olmasıyla... Genişletmek için tıkla ... yaseminoz değil yasminoz... buluruz bi imza...
iremm Üye Konu Sahibi Nazy' Alıntı: what? Genişletmek için tıkla ... sana yazmadm yasminoza sen araya girdin
Praetor Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: çirkin birini beğenmesiyle.... yaseminoz değil yasminoz... buluruz bi imza... Genişletmek için tıkla ... BEn bunca zamandır onu yasemin diye okumuştum... Güya dikkat ederim bir de ayrıntılara...
yasminoz' Alıntı: çirkin birini beğenmesiyle.... yaseminoz değil yasminoz... buluruz bi imza... Genişletmek için tıkla ... BEn bunca zamandır onu yasemin diye okumuştum... Güya dikkat ederim bir de ayrıntılara...
Nazy Üye praetor282' Alıntı: BEn bunca zamandır onu yasemin diye okumuştum... Güya dikkat ederim bir de ayrıntılara... Genişletmek için tıkla ... nazy ve ilgili kelimeler dışında hiç birşeye dikkat etmemesiyle
praetor282' Alıntı: BEn bunca zamandır onu yasemin diye okumuştum... Güya dikkat ederim bir de ayrıntılara... Genişletmek için tıkla ... nazy ve ilgili kelimeler dışında hiç birşeye dikkat etmemesiyle
Praetor Emekli Yönetici Nazy' Alıntı: nazy ve ilgili kelimeler dışında hiç birşeye dikkat etmemesiyle Genişletmek için tıkla ... Çok güldüm ya kendime Ben ayrıntılara dikkat etmemle ünlüyümdür ya Yuh yani Demek ki gözümüze girenleri, farkedemiyoruz Nazy'e gelince! Sen dikkat çekiyorsan ben ne yapayım (İltifatımı da yaptım giderayak... )
Nazy' Alıntı: nazy ve ilgili kelimeler dışında hiç birşeye dikkat etmemesiyle Genişletmek için tıkla ... Çok güldüm ya kendime Ben ayrıntılara dikkat etmemle ünlüyümdür ya Yuh yani Demek ki gözümüze girenleri, farkedemiyoruz Nazy'e gelince! Sen dikkat çekiyorsan ben ne yapayım (İltifatımı da yaptım giderayak... )
Praetor Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: beni nickimi yanlış yazdın diye uyarıp aynı hataya kendisinin düşmesiyle... Genişletmek için tıkla ... Aaa gerçekten! Ama benimkisi affedilir cinsten değil! Çünkü forumda adı ilk dikkatimi çeken üyelerdensin! En yakın arkadaşımın adı asumn soyadı öz acaba dedim bir akrabalık falan olabilir mi?.. O derece körüm yani... Tekrar özür dilerim
yasminoz' Alıntı: beni nickimi yanlış yazdın diye uyarıp aynı hataya kendisinin düşmesiyle... Genişletmek için tıkla ... Aaa gerçekten! Ama benimkisi affedilir cinsten değil! Çünkü forumda adı ilk dikkatimi çeken üyelerdensin! En yakın arkadaşımın adı asumn soyadı öz acaba dedim bir akrabalık falan olabilir mi?.. O derece körüm yani... Tekrar özür dilerim