ufuk023 Üye hayda atilla mayda* sürer gider yeni imzasıyla (azra kim acaba ) *burhan altıntoptan alıntı
ufuk023 Üye CEREN' Alıntı: azra benim ufaklık silhalara olan merakı ile (ki ben hiç sevmem) Genişletmek için tıkla ... silah doğru kişide olduğu zaman kutsal hayat kurtaran vatanımızı korumada yani kendimizi güvence altında tutmamızın yegane aracıdır. ama yanlış kişide olursa hayat söndüren yuva yıkan tehlikeli bir araçtır. benim ailemden ve kendi görevimden dolayı bi merakım var doğrudur.
CEREN' Alıntı: azra benim ufaklık silhalara olan merakı ile (ki ben hiç sevmem) Genişletmek için tıkla ... silah doğru kişide olduğu zaman kutsal hayat kurtaran vatanımızı korumada yani kendimizi güvence altında tutmamızın yegane aracıdır. ama yanlış kişide olursa hayat söndüren yuva yıkan tehlikeli bir araçtır. benim ailemden ve kendi görevimden dolayı bi merakım var doğrudur.
Anıl Umut Emekli Yönetici o zaman bol bol karşılaşacaksın abla üstündeki üyeyle _KadirşinaS_ ı tanımamasıyla ünlü
grafikseli 84 Üye seni tanıyorum ama kadir daha önce gördüm mü bilmiyorum... sen hemen hemen her oyunda harşıma çıkıyorsun
seni tanıyorum ama kadir daha önce gördüm mü bilmiyorum... sen hemen hemen her oyunda harşıma çıkıyorsun