DiaBLoS Admin Teşekkürler iremm.. anlamlı imzalarıyla bazende tükürükleriyle(affola şaka biliyon zaten saygıLar.
Nazy Üye CEREN' Alıntı: sıkıcı bigün gecirmesiyle Genişletmek için tıkla ... ben naptım ceren yhaa irem zeka sı ile
CEREN' Alıntı: sıkıcı bigün gecirmesiyle Genişletmek için tıkla ... ben naptım ceren yhaa irem zeka sı ile
CEREN Üye sen bana çok şey yapıonda sonra neyapıyom demenle unlu oldun diablos yıne araya girdin adanalı olmasıyla
sen bana çok şey yapıonda sonra neyapıyom demenle unlu oldun diablos yıne araya girdin adanalı olmasıyla
ufuk023 Üye CEREN' Alıntı: avatardaki bıtkın halıyle Genişletmek için tıkla ... süpersin walla nasılda fark ettin. orada tepeye tırmanıyorduk. çok severim doğa yürüyüşlerini.
CEREN' Alıntı: avatardaki bıtkın halıyle Genişletmek için tıkla ... süpersin walla nasılda fark ettin. orada tepeye tırmanıyorduk. çok severim doğa yürüyüşlerini.
mservank Üye boşver ya otomatik olunca yazırırım hem aklıma bişi gelmiyo yazdıracak(yardım edin bişiler bulun yazayım)
boşver ya otomatik olunca yazırırım hem aklıma bişi gelmiyo yazdıracak(yardım edin bişiler bulun yazayım)