Nazy Üye (yanlış anlamak yanlış cinsiyet) hatamı hep yüzüme vurmak zorundamısın dumanist bu arada emrah gibi oldu yaff
(yanlış anlamak yanlış cinsiyet) hatamı hep yüzüme vurmak zorundamısın dumanist bu arada emrah gibi oldu yaff
_dumanist_ Üye Ya iyide bunda kızacak bir şey bulmuyorum ben Nazy ismini görünce direk aklıma o geliyor ve gülüyorum seninde gülmeni istediğim için böyle diyorum yoksa amacım kötü değil...
Ya iyide bunda kızacak bir şey bulmuyorum ben Nazy ismini görünce direk aklıma o geliyor ve gülüyorum seninde gülmeni istediğim için böyle diyorum yoksa amacım kötü değil...
Nazy Üye iyi üsteki iyi niyetiyle ve kimyaya olan bağlılığıyla ünli bende Azot + Lityum mu olsam acaba
Nazy Üye _dumanist_' Alıntı: Mantıklı Grafikleriyle ünlü... Genişletmek için tıkla ... ama azot peryodik cetvelde N diye gözüküyor şansızlık işte üsteki avatarındaki sevmediği kedi ile ünlü
_dumanist_' Alıntı: Mantıklı Grafikleriyle ünlü... Genişletmek için tıkla ... ama azot peryodik cetvelde N diye gözüküyor şansızlık işte üsteki avatarındaki sevmediği kedi ile ünlü
_dumanist_ Üye Nazy' Alıntı: ama azot peryodik cetvelde N diye gözüküyor şansızlık işte üsteki avatarındaki sevmediği kedi ile ünlü Genişletmek için tıkla ... Bırak ya bende sevmiyorum zaten Ceren Çok beğendiğim görüşleriyle ünlü...
Nazy' Alıntı: ama azot peryodik cetvelde N diye gözüküyor şansızlık işte üsteki avatarındaki sevmediği kedi ile ünlü Genişletmek için tıkla ... Bırak ya bende sevmiyorum zaten Ceren Çok beğendiğim görüşleriyle ünlü...