macline Üye kerataya bak yaa. daha ne istiyorsun işte Sari Çizmeli Memed Ağa deseler mi daha iyi olacaktıda o avatarı koyacaktın ... Hey Alam koptum ...
kerataya bak yaa. daha ne istiyorsun işte Sari Çizmeli Memed Ağa deseler mi daha iyi olacaktıda o avatarı koyacaktın ... Hey Alam koptum ...
Salihyet Üye yok ya, şimdi mesela Muhammed var ismimde ama benzetme yapmasınlar istiorm Allah hesabını sorar , benzememek en iyisi şimdi ki avatar güzel mi ?
yok ya, şimdi mesela Muhammed var ismimde ama benzetme yapmasınlar istiorm Allah hesabını sorar , benzememek en iyisi şimdi ki avatar güzel mi ?
Salihyet Üye şu foruma 24:00 dan sonra avatar değiştirme yasağı getirsinler saçma sapan bişi koymayım yha :S Şu twitiyi kovalamasıyla ünlü
şu foruma 24:00 dan sonra avatar değiştirme yasağı getirsinler saçma sapan bişi koymayım yha :S Şu twitiyi kovalamasıyla ünlü
xkadir61 Üye aslında o twity istanbul buluşmasını çağrıştırıyor bana. birdaha unutmayayım diye koydum. zaten bu buluşmayıda kaçırırsam. istanbul buluşmasını birdaha kaçırmayacam yazacam imzama.
aslında o twity istanbul buluşmasını çağrıştırıyor bana. birdaha unutmayayım diye koydum. zaten bu buluşmayıda kaçırırsam. istanbul buluşmasını birdaha kaçırmayacam yazacam imzama.