.BlueTR Üye Xilence' Alıntı: Üstteki üyeyi çok seviyorum Not : Yanlış anlamayın büyüğüm olarak diyorum Genişletmek için tıkla ... bende bayağı ısınmaya başladım buralara bi nick değiştirdim arkadaşlık istekleri falan arttı ----------Eklendi @ 21:47:03 ---------- Yazıldı @ 21:46:31 ---------- pelın_' Alıntı: benmı? Genişletmek için tıkla ... sanırım o talihsiz kişi sensin
Xilence' Alıntı: Üstteki üyeyi çok seviyorum Not : Yanlış anlamayın büyüğüm olarak diyorum Genişletmek için tıkla ... bende bayağı ısınmaya başladım buralara bi nick değiştirdim arkadaşlık istekleri falan arttı ----------Eklendi @ 21:47:03 ---------- Yazıldı @ 21:46:31 ---------- pelın_' Alıntı: benmı? Genişletmek için tıkla ... sanırım o talihsiz kişi sensin
Xilence Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: benmı? Genişletmek için tıkla ... Aaaa olmadı , ben ablalarıma karşı kullanmam bunları , kullanmaya karşıyım
pelın_' Alıntı: benmı? Genişletmek için tıkla ... Aaaa olmadı , ben ablalarıma karşı kullanmam bunları , kullanmaya karşıyım
pelın_ Xilence' Alıntı: Aaaa olmadı , ben ablalarıma karşı kullanmam bunları , kullanmaya karşıyım [/Q ama ole yazmısın hıc yakıstıramadım sana ne krolugumu gordun Genişletmek için tıkla ...
Xilence' Alıntı: Aaaa olmadı , ben ablalarıma karşı kullanmam bunları , kullanmaya karşıyım [/Q ama ole yazmısın hıc yakıstıramadım sana ne krolugumu gordun Genişletmek için tıkla ...
Xilence Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: Xilence' Alıntı: Aaaa olmadı , ben ablalarıma karşı kullanmam bunları , kullanmaya karşıyım [/Q ama ole yazmısın hıc yakıstıramadım sana ne krolugumu gordun Genişletmek için tıkla ... Üstüne alınmasaydın Genişletmek için tıkla ...
pelın_' Alıntı: Xilence' Alıntı: Aaaa olmadı , ben ablalarıma karşı kullanmam bunları , kullanmaya karşıyım [/Q ama ole yazmısın hıc yakıstıramadım sana ne krolugumu gordun Genişletmek için tıkla ... Üstüne alınmasaydın Genişletmek için tıkla ...
Revengeful Emekli Yönetici yalnız ----------Eklendi @ 23:38:41 ---------- Yazıldı @ 23:38:25 ---------- pelın_' Alıntı: tatlı Genişletmek için tıkla ... topuklu ayakkabı hayranı
yalnız ----------Eklendi @ 23:38:41 ---------- Yazıldı @ 23:38:25 ---------- pelın_' Alıntı: tatlı Genişletmek için tıkla ... topuklu ayakkabı hayranı