pelın_ asi_gen07' Alıntı: pasta börek fındık fıstık çekirdek cola..çay nargile Genişletmek için tıkla ... tek basına nargıl de ıı gıder ya sagol
asi_gen07' Alıntı: pasta börek fındık fıstık çekirdek cola..çay nargile Genişletmek için tıkla ... tek basına nargıl de ıı gıder ya sagol
Silinen Üye 781071 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: tek basına nargıl de ıı gıder ya sagol Genişletmek için tıkla ... sigara alışkanlığı yok galiba ----------Eklendi @ 17:17:49 ---------- Yazıldı @ 17:16:48 ---------- Necmati' Alıntı: Kaka Kola Genişletmek için tıkla ... biz turka cola kulanıyoz sende dene
pelın_' Alıntı: tek basına nargıl de ıı gıder ya sagol Genişletmek için tıkla ... sigara alışkanlığı yok galiba ----------Eklendi @ 17:17:49 ---------- Yazıldı @ 17:16:48 ---------- Necmati' Alıntı: Kaka Kola Genişletmek için tıkla ... biz turka cola kulanıyoz sende dene
pelın_ asi_gen07' Alıntı: sigara alışkanlığı yok galiba Genişletmek için tıkla ... olamzmı ya var ılk sıgaramı manavgatta ırmak kenarında ıcmıştım
asi_gen07' Alıntı: sigara alışkanlığı yok galiba Genişletmek için tıkla ... olamzmı ya var ılk sıgaramı manavgatta ırmak kenarında ıcmıştım
pelın_ asi_gen07' Alıntı: tamam ozaman mesele yok Genişletmek için tıkla ... olmazmı sımdı orda olmak vardı ah antalya ahh
asi_gen07' Alıntı: tamam ozaman mesele yok Genişletmek için tıkla ... olmazmı sımdı orda olmak vardı ah antalya ahh
Silinen Üye 781071 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: olmazmı sımdı orda olmak vardı ah antalya ahh Genişletmek için tıkla ... beklerim larada yım ben
pelın_' Alıntı: olmazmı sımdı orda olmak vardı ah antalya ahh Genişletmek için tıkla ... beklerim larada yım ben
Kingmortall Üye açsa sorarım açsa makarna pişiririm sonra çay gazoz kola meyvasuyu v.b bitti çok bile
Xilence Kapalı Hesap Alkol (Varsa , yoksa tekelden alırız) , Yemek , patlamış mısır gibi abur cuburlar
.BlueTR Üye Xilence' Alıntı: Alkol (Varsa , yoksa tekelden alırız) , Yemek , patlamış mısır gibi abur cuburlar Genişletmek için tıkla ... pelın_' Alıntı: alkol Genişletmek için tıkla ... nedir bu alkol bağımlılığı annemin yaptığı künefeyi ikram ederdim
Xilence' Alıntı: Alkol (Varsa , yoksa tekelden alırız) , Yemek , patlamış mısır gibi abur cuburlar Genişletmek için tıkla ... pelın_' Alıntı: alkol Genişletmek için tıkla ... nedir bu alkol bağımlılığı annemin yaptığı künefeyi ikram ederdim
Xilence Kapalı Hesap kingmor' Alıntı: wodka şarap efes ne varsa işte git bul iç Genişletmek için tıkla ... Bir abim daha noktayı koydu
kingmor' Alıntı: wodka şarap efes ne varsa işte git bul iç Genişletmek için tıkla ... Bir abim daha noktayı koydu
pelın_ kingmor' Alıntı: wodka şarap efes ne varsa işte git bul iç Genişletmek için tıkla ... he ıı olurdu bak ama kırmızı şarap
kingmor' Alıntı: wodka şarap efes ne varsa işte git bul iç Genişletmek için tıkla ... he ıı olurdu bak ama kırmızı şarap
Xilence Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: he ıı olurdu bak ama kırmızı şarap Genişletmek için tıkla ... Alkol almamış adam olabilirim ama tercih olarak ingiliz şarabı :
pelın_' Alıntı: he ıı olurdu bak ama kırmızı şarap Genişletmek için tıkla ... Alkol almamış adam olabilirim ama tercih olarak ingiliz şarabı :
Kingmortall Üye pelın_' Alıntı: he ıı olurdu bak ama kırmızı şarap Genişletmek için tıkla ... her daim vardır sarı beyaz kırmızı her renk
pelın_' Alıntı: he ıı olurdu bak ama kırmızı şarap Genişletmek için tıkla ... her daim vardır sarı beyaz kırmızı her renk
Cezzbedici3 Üye şuan evde olanlar bunlar birini seçin Kefir-Kola-Süt(nesquik var isteyen çikolatalı süt yapabilir)-Şalgam
şuan evde olanlar bunlar birini seçin Kefir-Kola-Süt(nesquik var isteyen çikolatalı süt yapabilir)-Şalgam