..::Riddick::.. Üye Originally posted by PaNTeR@Oct 11 2005, 01:45 PM Fanatik bir imza... Arkadaşlar, takım yönetimi para ödüyor mu size? : [post=188678]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Site topiclerinde duyarlı bi imza ;
Originally posted by PaNTeR@Oct 11 2005, 01:45 PM Fanatik bir imza... Arkadaşlar, takım yönetimi para ödüyor mu size? : [post=188678]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Site topiclerinde duyarlı bi imza ;
sebofb090 Üye Ecel KaPınI ÇaldıĞı ZaMaN evİ TelAşa VermE O gEldiĞi ZamAn Sen gitMiş OlacaKsın!!! BeN SeNiN BeNi SeVeBilMe İhTimaLini SevDim ole dio ben demiom walla
Ecel KaPınI ÇaldıĞı ZaMaN evİ TelAşa VermE O gEldiĞi ZamAn Sen gitMiş OlacaKsın!!! BeN SeNiN BeNi SeVeBilMe İhTimaLini SevDim ole dio ben demiom walla
ChaLLenGeR Üye yine mi sen yaw evet offLİne gözüküyorsun ama offLİne'sin yani bu demek oLuyor ki sen şu anda ooofLine 'Sin dostum sen trabzon/Of Lu olabilir misin :P
yine mi sen yaw evet offLİne gözüküyorsun ama offLİne'sin yani bu demek oLuyor ki sen şu anda ooofLine 'Sin dostum sen trabzon/Of Lu olabilir misin :P