Caine Üye orhun kitabeelerinden alıntılar gibi döktürülmüş bir imza ve çok hoş bence ama az renksiz duruyor. akıl vermiş gibi olmiymn ama az da renklendirsen çok iyi olacak D
orhun kitabeelerinden alıntılar gibi döktürülmüş bir imza ve çok hoş bence ama az renksiz duruyor. akıl vermiş gibi olmiymn ama az da renklendirsen çok iyi olacak D
AntiTuk Üye soldaki resim için pek bişi diyemem ama ortada ulu önderimiz sağdada bi cehennem resmi koymuş gsli kardeşim :artı:
soldaki resim için pek bişi diyemem ama ortada ulu önderimiz sağdada bi cehennem resmi koymuş gsli kardeşim :artı:
counterfeit Üye Arkadaşın kesinlikle bi cim-bom fanatiği olduğu ve ali sami yen'i cehennem sandığı için inönü'yü hiç görmediğini tahmin etmek çok zor değil.
Arkadaşın kesinlikle bi cim-bom fanatiği olduğu ve ali sami yen'i cehennem sandığı için inönü'yü hiç görmediğini tahmin etmek çok zor değil.
Caine Üye Gabriel Garcia Marquez çoook süperdir, kolombiyalı edebiyatcı ve nobel ödüllü yazar. 2 romanı vardır ki ayrı yerleri vardır. 1-kolera günlerinde aşk 2-benim hüzünlü or..pularım D heralde reklamlara girdim 2: imzan tek kelimeyle süper ;
Gabriel Garcia Marquez çoook süperdir, kolombiyalı edebiyatcı ve nobel ödüllü yazar. 2 romanı vardır ki ayrı yerleri vardır. 1-kolera günlerinde aşk 2-benim hüzünlü or..pularım D heralde reklamlara girdim 2: imzan tek kelimeyle süper ;
DefectoR Konu Sahibi ah mad_girl ah... sana bi imza verdim hala koymadın onu imzana, halbuki tam sana yakışan bişidi...