enigma Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız burdan öğrenebilirsiniz. şimdi bana kullanıcı adımla şifremi verdireceksiniz 984,235,845,213 MB olabilir. upload ta ona göre tutacak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız burdan öğrenebilirsiniz. şimdi bana kullanıcı adımla şifremi verdireceksiniz 984,235,845,213 MB olabilir. upload ta ona göre tutacak
Yasminozz Üye şirin ama bi yandan da ürkütücü bi imza...o dişler nasıl bişi öle...adamı yicek gibi...
ALpeRenBuGRa Üye "Damla damla ırkımın kanı, Bir kımız çamçağına akarken, Altaylar'da öğrenmiştik biz, Ölümle anda olmayı.Umay'ın kanatlarında,Tanrı Dağı'na bakarken,Küçücük ellerimizle Güneşe dokunmuştuk.Sonra bizim olsun istedik güneş, İşte herşey böyle başladı..." Buraya Kadar Fevkalade Mükemmel Bir İmza
"Damla damla ırkımın kanı, Bir kımız çamçağına akarken, Altaylar'da öğrenmiştik biz, Ölümle anda olmayı.Umay'ın kanatlarında,Tanrı Dağı'na bakarken,Küçücük ellerimizle Güneşe dokunmuştuk.Sonra bizim olsun istedik güneş, İşte herşey böyle başladı..." Buraya Kadar Fevkalade Mükemmel Bir İmza
Yasminozz Üye bjk nin 1903 ten beri olduğunu belirten ama o kadar eski olmalarına rağmen şampiyonluk sayılarının diğerlerinden az olduğunun farkında olmayan bi imza... (takılıyorum sadece umarım alınan olmaz )
bjk nin 1903 ten beri olduğunu belirten ama o kadar eski olmalarına rağmen şampiyonluk sayılarının diğerlerinden az olduğunun farkında olmayan bi imza... (takılıyorum sadece umarım alınan olmaz )