SelmanTE Üye yaf kardesim bi de başkası denk qelsinde onun imzası hakkında yorum yapıyim ya qit kardesim çekil aradan....
yaf kardesim bi de başkası denk qelsinde onun imzası hakkında yorum yapıyim ya qit kardesim çekil aradan....
SelmanTE Üye sen kendi imzana bak seninki benimkinden iiirenç!! napalım imzanı bu şekilde yap diyenler utansın!!! eheheheh
sen kendi imzana bak seninki benimkinden iiirenç!! napalım imzanı bu şekilde yap diyenler utansın!!! eheheheh
SelmanTE Üye Originally posted by prince of hell@Jul 7 2005, 09:56 AM hoş sade we anlaşılmaan bi imza [post=104776]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... sen ne anlarsın la imzadan :hoho:
Originally posted by prince of hell@Jul 7 2005, 09:56 AM hoş sade we anlaşılmaan bi imza [post=104776]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... sen ne anlarsın la imzadan :hoho:
DefectoR Konu Sahibi Marstaki arsalarımı satsın die imzasına koyması için para ödediğim arkadaş... Kaç mars freniumu ödemiştim sana yaw D Frenium yeni para birimimiz D
Marstaki arsalarımı satsın die imzasına koyması için para ödediğim arkadaş... Kaç mars freniumu ödemiştim sana yaw D Frenium yeni para birimimiz D
Tunay_83 Üye Rahatsızlık verdikten sonra özür dilesende ne anlamı var ki? İşte bu saçmalığı beğenmedim :eksi: