Yasminozz Üye güzel yeni ve beğendiğim bi imza....... cnbc-e de bi dizi vardı "buffy the vampire slayer" vampirli bi dizi....ona benzemiş biraz hem yazılışı hemde rengi falan kırmızı kanlı kanlı gibi......
güzel yeni ve beğendiğim bi imza....... cnbc-e de bi dizi vardı "buffy the vampire slayer" vampirli bi dizi....ona benzemiş biraz hem yazılışı hemde rengi falan kırmızı kanlı kanlı gibi......
dokuzharf Üye İstanbulu seviyo. Aşık olmuş. Yazık İstanbul ona aşık değil galiba. Dur ben bi telefon açayım şu istanbula bırakmasın seni ırakta.
İstanbulu seviyo. Aşık olmuş. Yazık İstanbul ona aşık değil galiba. Dur ben bi telefon açayım şu istanbula bırakmasın seni ırakta.
Yasminozz Üye Kutup Ayısı' Alıntı: İstanbulu seviyo. Aşık olmuş. Yazık İstanbul ona aşık değil galiba. Dur ben bi telefon açayım şu istanbula bırakmasın seni ırakta. Genişletmek için tıkla ... imzası yokmuş bişi demiim şimdi saldırır falan......yorum yokk....
Kutup Ayısı' Alıntı: İstanbulu seviyo. Aşık olmuş. Yazık İstanbul ona aşık değil galiba. Dur ben bi telefon açayım şu istanbula bırakmasın seni ırakta. Genişletmek için tıkla ... imzası yokmuş bişi demiim şimdi saldırır falan......yorum yokk....
Yasminozz Üye küçülttüm....umarım bu boyut ii dir...değilse siliim.... yardımseverlikten vazgeçtiğini belli eden bi imza......
küçülttüm....umarım bu boyut ii dir...değilse siliim.... yardımseverlikten vazgeçtiğini belli eden bi imza......