Praetor Emekli Yönetici Ne de olsa meslek içeri sokup çıkartmayla ilgili olduğu için (hapse yani, yanlış anlaşılmasın) ben bir yolunu bulur çıkarım da sen düşme elime Elime düşsün!
Ne de olsa meslek içeri sokup çıkartmayla ilgili olduğu için (hapse yani, yanlış anlaşılmasın) ben bir yolunu bulur çıkarım da sen düşme elime Elime düşsün!
grafikseli 84 Üye praetor282' Alıntı: Ben bir şey yapmadım! Sana danışman isteyen o! Kafasını dağıtabileceği herhangi bir yere... Genişletmek için tıkla ... istesin...ben danışmanlık yapıyorum burada...danışmana ihtiyacım yok..sen bilion --------------- Ekleme --------------- fatihsagohiphop' Alıntı: sagopa piramitinin son kapısına oracıkta havasız kal Genişletmek için tıkla ... oraya kimse girmesin de kajmer nasıl girip o yazıyı yazabilmiş...hayret konusu... oğlum nelerde bilirmiş...sagopa pramitinin yanına hatıra fotoğrafı çekmeye...ben çekerim
praetor282' Alıntı: Ben bir şey yapmadım! Sana danışman isteyen o! Kafasını dağıtabileceği herhangi bir yere... Genişletmek için tıkla ... istesin...ben danışmanlık yapıyorum burada...danışmana ihtiyacım yok..sen bilion --------------- Ekleme --------------- fatihsagohiphop' Alıntı: sagopa piramitinin son kapısına oracıkta havasız kal Genişletmek için tıkla ... oraya kimse girmesin de kajmer nasıl girip o yazıyı yazabilmiş...hayret konusu... oğlum nelerde bilirmiş...sagopa pramitinin yanına hatıra fotoğrafı çekmeye...ben çekerim