ufuk023 Üye praetor282' Alıntı: Bana mı yani? Sen de gel o zaman yanında dert de dinlerim ben iyi... Genişletmek için tıkla ... seninde ne olduğun belli belirsiz bi karar vermelisin.ayrıca ben derdime kendim çözerim zaten bi sıkıntım yok hiç bi konuda
praetor282' Alıntı: Bana mı yani? Sen de gel o zaman yanında dert de dinlerim ben iyi... Genişletmek için tıkla ... seninde ne olduğun belli belirsiz bi karar vermelisin.ayrıca ben derdime kendim çözerim zaten bi sıkıntım yok hiç bi konuda
Praetor Emekli Yönetici ufuk023' Alıntı: seninde ne olduğun belli belirsiz bi karar vermelisin.ayrıca ben derdime kendim çözerim zaten bi sıkıntım yok hiç bi konuda Genişletmek için tıkla ... Ben çok yönlü bir adamım!.. Varmış dertlerin yalan söyleme bakayım! Konuları gezerken görüyorum ara ara eski dertlerini! Hala üzüntü yarattığına göre vardır içinde kalan bir şeyler! Gel sen seli'yi de alıp yanıma; beni dinle! Rahatlarsın
ufuk023' Alıntı: seninde ne olduğun belli belirsiz bi karar vermelisin.ayrıca ben derdime kendim çözerim zaten bi sıkıntım yok hiç bi konuda Genişletmek için tıkla ... Ben çok yönlü bir adamım!.. Varmış dertlerin yalan söyleme bakayım! Konuları gezerken görüyorum ara ara eski dertlerini! Hala üzüntü yarattığına göre vardır içinde kalan bir şeyler! Gel sen seli'yi de alıp yanıma; beni dinle! Rahatlarsın
ufuk023 Üye geçmişte kalan şeyler olabilir. ben geçmişimi unutmam aynı hataları yapmamak için ama geçmişimlede yasamam geleceğime bakarım...
geçmişte kalan şeyler olabilir. ben geçmişimi unutmam aynı hataları yapmamak için ama geçmişimlede yasamam geleceğime bakarım...
Praetor Emekli Yönetici Bana geçmişte kalan bir şeylerin hala içinde eritemediğin izlenimi geldi, sonuçta siz bilirsin ister gelin ister gelmeyin...
Bana geçmişte kalan bir şeylerin hala içinde eritemediğin izlenimi geldi, sonuçta siz bilirsin ister gelin ister gelmeyin...
Praetor Emekli Yönetici seli84' Alıntı: off zaten canım sıkkın sizde canımı sıkmayın Genişletmek için tıkla ... Ben bir şey yapmadım! Sana danışman isteyen o! Kafasını dağıtabileceği herhangi bir yere...
seli84' Alıntı: off zaten canım sıkkın sizde canımı sıkmayın Genişletmek için tıkla ... Ben bir şey yapmadım! Sana danışman isteyen o! Kafasını dağıtabileceği herhangi bir yere...