Salihyet Üye Tan - Yıldızlar da kayar ~ ( solar güzelliğin kalmaz yerinde falan fişman ) yada Gökçe - SEN [ mutlaka dinle ] senin için
Tan - Yıldızlar da kayar ~ ( solar güzelliğin kalmaz yerinde falan fişman ) yada Gökçe - SEN [ mutlaka dinle ] senin için
ufuk023 Üye feridün düzağaç(senin için) Bir kez daha bu oyunu oynarsak biz seninle Gizlice açarım gözlerimi Ben hilebaz körebe Cesaretim yok sensiz perişan hallerimi Şu üç günlük yalan dünyada Fikrimiz düşümüz belada Sana dokunmadıkça anlamaz hayattan sefil içim Bugün bayram barışalım; Arınma bayramı olsun bugün Ben hilebaz körebe Cesaretim yok görmeye sensiz perişan hallerimi Seni bir kere daha yitirmeyi kaldırabilemiyor içim İçinde beyaz yalanlar olsa da bu şarkı senin için
feridün düzağaç(senin için) Bir kez daha bu oyunu oynarsak biz seninle Gizlice açarım gözlerimi Ben hilebaz körebe Cesaretim yok sensiz perişan hallerimi Şu üç günlük yalan dünyada Fikrimiz düşümüz belada Sana dokunmadıkça anlamaz hayattan sefil içim Bugün bayram barışalım; Arınma bayramı olsun bugün Ben hilebaz körebe Cesaretim yok görmeye sensiz perişan hallerimi Seni bir kere daha yitirmeyi kaldırabilemiyor içim İçinde beyaz yalanlar olsa da bu şarkı senin için
grafikseli 84 Üye yaaaa yapma istediğin gibi yaz... bende tarkan yazıp bırakırım acaba hangi parçası kıl oldum abi mi..fındık kıran mı.. yoksa asla vazgeçemem mi... tabiykı sabret incitanem....
yaaaa yapma istediğin gibi yaz... bende tarkan yazıp bırakırım acaba hangi parçası kıl oldum abi mi..fındık kıran mı.. yoksa asla vazgeçemem mi... tabiykı sabret incitanem....
Praetor Emekli Yönetici seli84' Alıntı: yaaaa yapma istediğin gibi yaz... bende tarkan yazıp bırakırım acaba hangi parçası kıl oldum abi mi..fındık kıran mı.. yoksa asla vazgeçemem mi... tabiykı sabret incitanem.... Genişletmek için tıkla ... Secaattin Tanyerli - Papatya gibisin beyaz ve ince
seli84' Alıntı: yaaaa yapma istediğin gibi yaz... bende tarkan yazıp bırakırım acaba hangi parçası kıl oldum abi mi..fındık kıran mı.. yoksa asla vazgeçemem mi... tabiykı sabret incitanem.... Genişletmek için tıkla ... Secaattin Tanyerli - Papatya gibisin beyaz ve ince
grafikseli 84 Üye ***BlackrosE***' Alıntı: Ytağımda Kene Var Genişletmek için tıkla ... nejat alp...yorganda kene ver kopar kopar gene var...devamları cebimde söyleyin sizde ne var.... kop kop yandan yandan çatla patla ayşe fatma oh ooooh....
***BlackrosE***' Alıntı: Ytağımda Kene Var Genişletmek için tıkla ... nejat alp...yorganda kene ver kopar kopar gene var...devamları cebimde söyleyin sizde ne var.... kop kop yandan yandan çatla patla ayşe fatma oh ooooh....