Ustalardan yardım bekliyorum Sizce Hangi Android ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Legend84

Üye
    Konu Sahibi
Yaw arkadaşlar benim kafa iyice karıştı biriniz gio,ace al diyo biriniz sakın alma pişman olursun diyor ?neyi alıcağımızı şaşırdık.
5800'ı sattığıma pişman olmam umarım ...

Tepkiler: Elektr0

klongs

Üye
Yaw arkadaşlar benim kafa iyice karıştı biriniz gio,ace al diyo biriniz sakın alma pişman olursun diyor ?neyi alıcağımızı şaşırdık.

kesinlikle olmazsin

Elektr0

Üye

1 senedir kullanıyorum Gio yu hiç bir problemi yok ama RAM 278 MB çok az sadece sorunu bu bir program açınca 50 mb 'lık boş yer kalıyor . takılma isteyene takılmada olur ama telefon bu kusursuz bir alet degil...300 -400 saat açık duran her PC - smartphone kesinlikle takılmalar yapacaktır.. eğer gio alırsan vede takılmalar olursa kapat aç RAM rahatlar boş RAM alanı 150 MB 'a kadar çıkar ben kies üzerinden güncelledim 2.3.6ya yükselttim daha ha çok RAM alanı istiyor ama 450 -500 TL ye başka androidli telefon vermezler zaten ... 700 TL ye alcatel one touch 995 var tam f/p ürünü ...

Legend84

Üye
    Konu Sahibi

peki bu model nasıldır 428 tl ace ve giodan farkı nedir ?

klongs

Üye
galaxy youngun rami ile ghzi biraz daha yüksek birde touchwizz 4.0 kullanıyor

Elektr0

Üye
240x320 ekrandan dolayı uygulamalarda sorun olabilirmi ?yani bu çözünürlükte fazla uygulama yok gibi sanki ?
çogu oyunda sıkıntı çekersin zaten HD oyunları hiç göremezsin markette bile ...uygulamada sıkıntı çekmezsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...