Legend84
Üye
-
Konu Sahibi
-
usta değilim ama biliyorumki 1ghz in altında telefon alırsan androidin anlamı olmaz sen sen ol hangi marka olursa olsun 1ghzin altında bir telefon alma diyeceksinki yok ama 2. ellere bak 2.ele güvenmem diyorsan garantili 2.el al bide sakın rezistif olmasın kapasitif olsun
Kapasitif Dokunmatik : iPhone dokunmatiği olarakta bilinir insanın parmağındaki vücut sıcaklığından çalışır.
Rezistif Dokunmatik : 5800'daki gibi sizin vurmanızı hisseden dokunmatik tipi.
Tavsiyelerim ;
Samsung Galaxy Ace
Samsung Galaxy Gio
arasında 150tl fark var gioda 3.2inç ekran ace 3.5 inç ekran var.gioda 3.2mp ace 5mp kamera var ama 150tl fazla vermeye değmez.Bu iki model arasındaki fark nedir ? yani iyi olan hangisi ?
galax ace sakın alma alan kimse memun deyil
gioda yaramaz
en ii sana yarakıycak android o fiyata samsung galaxy w i8150
Telefon iyide fiyatıda iyi maalesef bütçem o kadar değil bu tel ortalama 750 tl civarı.
Peki galaxy ace ve gio modellerini alanlar nesinden memnun değiller ben pek bir şikayet görmedim nette ?
gitmiş symbin telefon öneriyorsun asıl senin önerdiğin telefonlar dandik gio fiyatına göre harika bir telefon..700tl altı anroid arama bence sana önerim nokia c6 01 nokia 603 lere ws bak 700 tl altı anroid beş para etmez demiş olayım
gidersin galax ace 5830i alırısn uygulamların çogunda siyah ekran hatası verir kamerası 3.2 den beter çeker ws ws
ben 5800 da paranın üzrine koycaksın diye tahmin ettim
Hocam dediklerinizi tam anlıyamadım 1ghz derken işlemcidenmi bahsediyorsunuz? ve kapasitiften kastınız nedir ?
tm sen git gio al çocugun başını yakma en dandik anroid telefonu aldırcam diye sonra uygulama açamasın çocuk
ben sane demiyorumki anroid kötü sen sazan gibi hala simbiyan kötü diyip durosun 700 tl altı anroid alırsan pişman olursunuz diorum
bence en kötü ihtimal neo v almalısın.
bence en kötü ihtimal neo v almalısın.
bence androidde f/p kralı
8 9 aydır gıo kullanıyorum en ufak bir sorun yaşamadım.tavsiye ederimTelefon iyide fiyatıda iyi maalesef bütçem o kadar değil bu tel ortalama 750 tl civarı.
Peki galaxy ace ve gio modellerini alanlar nesinden memnun değiller ben pek bir şikayet görmedim nette ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?