Tavsiye üst seviye telefon

cyber

Üye
    Konu Sahibi
üst seviye telefon
arkadaşlar bu yıl mobil sektör biraz kötü gibi snapdragon yüzünden ve ben bu yıl telefon almam gerekiyor bana s6 yi önerir misiniz yoksa başka bir telefon mu almalıyım beni en az 4 yıl götürmeli touchwiz belli bir süre sonra şişiyor diyorlar ama sorun değil ben rom yüklerim o konulara biraz ilgiliyimdir s6 nin diğerlerine göre başka bir eksisi var mi

S6 tavsiye ederim hocam diğer telefonları çoğu konuda eziyor bence.

s6 edge paran varsa iyi yoksa note4 al bence

para varsa edge yi al yoksa s3 öteki modelleri her türlü eziyor s6 :d

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
S6 seni 4 sene rahat götürebilir. 2 sene anca güncelleme alırsın sonra rom ile devam edersin gittiği yere kadar.

S6 al iyi ama alırken kullanıcı yorumları ve incelemeleri göz önünde bulundurarak seçimini yap

Tepkiler: cyber ve muhammettvurucu

cyber

Üye
    Konu Sahibi
Hmm o zaman edge alayım kullanım açısından nasıl edge elime alınca kenarları değer mi

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
telefonları teknoloji mağazalarına, operatör mağazalarına gidip inceleyebilirsin

Tepkiler: cyber
Edge daha iyi his veriyor eline ikisinide al farkı göreceksiniz

cyber

Üye
    Konu Sahibi
araştırmalarıma göre ekranı kırılırsa baya pahalıya yapılıyormuş kırılmaz cam taktirsam faydasını görür müyüm birde spigen in ultra koruyucu kılıfı var edge için umarım kırmadan kullanabilirim tüm cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar

Invoke

Üye
2500TL'nin, 4 yıl götürmesi aşırı saçma. 1000+ 'ya Z2 alın, para kalsın. 2 yıl sonra yine bu civarda bir şey alırsınız ya da Samsung olsun alın bir şeyler 1000+ civarı sonra 2 yıl sonra yine 1000+ TL'ye S6 alırsınız o zaman S8 çıkmış olur. O S6 sizi iki yıl daha götürür. S10 çıkınca S6'dan vazgeçersiniz, böylece 4 yıl dolmuş olur. Eğer şimdi 2500 S6'ya verirseniz zaten yakında değerini kaybetmeye başlar. Note 5... S7... S8... derken... 4 yılı tamamlamadan çok önce bayağı eskimiş bir cihaz kullanıyor olursunuz. Hem de en az 4 yıl... 5'i - 6'yı da düşünüyorsunuz yani.

Diyeceğim o ki; pahalı cihaz alıp uzun gitsin mantığı çok saçma. Öyle bir mantık yok. Yoksa paranız F/P ürünü alın, bir süre sonra daha yeni bir F/P ürününe geçersiniz.

Tepkiler: byAndroid ve muhammettvurucu

3onur5

Üye
meizu mx4 aldım çok mutluyum teleservice garantili öneririm

Tepkiler: cyber ve byAndroid
Kirilmaz camı tak hiçbişey olmaz birazda dikkatli kullan hadi hayırlısı olsun

cyber

Üye
    Konu Sahibi
evet mantıklı diyorsunuz ama sık telefon değiştirmek istemediğimden dolayı yoksa alırım 1 yıl kullanırım üstüne biraz para koyarım yenisini alırım şuan mesela elimde c6-01 var galiba 5 yıl oldu sorunları çıktığı için değiştiriyorum onuda yoksa kullanırdım
Kirilmaz camı tak hiçbişey olmaz birazda dikkatli kullan hadi hayırlısı olsun
tamamdır o zaman

Invoke

Üye
Note 4 'e de bakın derim.

Madem ki 4 yıl kullanacağım diyorsanız, uzun ömürlü olmalı, kasmamalı diyorsanız
  • iPhone 6 öneriyorum.
  • Lumia 640 XL, veya Lumia 1520, Lumia 930 öneriyorum..
hangisini beğenirseniz..

Tepkiler: muhammettvurucu

yeumyang

Moderator
iphone 6s i bekleyin iphone 6 ile arasında pek bir fark olacagını sanmıyorum ama yinede bekleyin eger elinizdeki cihaz 3 ay sizi idare ederse bekleyin