Uhops Üye Metalci Melek' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Anladım. ama korkuyorum bişey olur diye.
Metalci Melek' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Anladım. ama korkuyorum bişey olur diye.
Uhops Üye Metalci Melek' Alıntı: Valla kendi sitesinde bile hatalı anlatım varsa yapcak bişey yok h Genişletmek için tıkla ... Şimdiilik böyle kullanıyım diyecem ama yarın brgün pc bozulursa nasıl cd yi okutacam
Metalci Melek' Alıntı: Valla kendi sitesinde bile hatalı anlatım varsa yapcak bişey yok h Genişletmek için tıkla ... Şimdiilik böyle kullanıyım diyecem ama yarın brgün pc bozulursa nasıl cd yi okutacam
Uhops Üye Metalci Melek' Alıntı: Bi çaresine bakican biosu bozmakta marifet Genişletmek için tıkla ... bozmadım ki
Metalci Melek' Alıntı: Bi çaresine bakican biosu bozmakta marifet Genişletmek için tıkla ... bozmadım ki
Uhops Üye Metalci Melek' Alıntı: Naptın Genişletmek için tıkla ... Emin değilim ama sorun pardus ile ilgili geliyor bana.
Metalci Melek' Alıntı: Naptın Genişletmek için tıkla ... Emin değilim ama sorun pardus ile ilgili geliyor bana.
Uhops Üye Metalci Melek' Alıntı: Bilemicem Genişletmek için tıkla ... Az önce pardus kurulu usbyı taktım. bıos açılır gibi oldu. açtıp pcyı biçimlendir usbyı yeniden başlattım gene kayboldu.
Metalci Melek' Alıntı: Bilemicem Genişletmek için tıkla ... Az önce pardus kurulu usbyı taktım. bıos açılır gibi oldu. açtıp pcyı biçimlendir usbyı yeniden başlattım gene kayboldu.
Uhops Üye Metalci Melek' Alıntı: Biosu halletsen iyi olur Genişletmek için tıkla ... BIOSu hallettim lakin windows açılmıyor
Metalci Melek' Alıntı: Biosu halletsen iyi olur Genişletmek için tıkla ... BIOSu hallettim lakin windows açılmıyor
Uhops Üye Metalci Melek' Alıntı: o niye Genişletmek için tıkla ... Ah bilsem. Siyah ekranda bekliyorum.Hazırdaki linuxuda silmiştim pardus için. Ödev falan olsa maffolcam pardus yaptı gibi bunların hepsini.
Metalci Melek' Alıntı: o niye Genişletmek için tıkla ... Ah bilsem. Siyah ekranda bekliyorum.Hazırdaki linuxuda silmiştim pardus için. Ödev falan olsa maffolcam pardus yaptı gibi bunların hepsini.
HakanSeven12 Üye Usbde başlatıp dosyalarını kurtarabilirsin bide kapama tuşuna uzun basıp kapat tekrar başlat tabi dizustüyse
Usbde başlatıp dosyalarını kurtarabilirsin bide kapama tuşuna uzun basıp kapat tekrar başlat tabi dizustüyse
Uhops Üye Metalci Melek' Alıntı: Usbde başlatıp dosyalarını kurtarabilirsin bide kapama tuşuna uzun basıp kapat tekrar başlat tabi dizustüyse Genişletmek için tıkla ... Kapattım. Tekrar açtım gene olmadı hala bekliyorum
Metalci Melek' Alıntı: Usbde başlatıp dosyalarını kurtarabilirsin bide kapama tuşuna uzun basıp kapat tekrar başlat tabi dizustüyse Genişletmek için tıkla ... Kapattım. Tekrar açtım gene olmadı hala bekliyorum
Uhops Üye Bu ikisinden hangisini seçmeliyim ve Desktop yazıyor ben notebook'a kuracağım? Bide 64bitlerde "for newer machines" yazıyor?
Bu ikisinden hangisini seçmeliyim ve Desktop yazıyor ben notebook'a kuracağım? Bide 64bitlerde "for newer machines" yazıyor?