Uhops Üye Metalci Melek' Alıntı: Uni usb yi kullanmadım ama bir yerde baya takılıyor Genişletmek için tıkla ... Bu yukardaki fotoğraftaki işlemde sadece usb içine iso mu yazıyor, yoksa bilgisayarada falan dosya falan yüklüyor mu_?
Metalci Melek' Alıntı: Uni usb yi kullanmadım ama bir yerde baya takılıyor Genişletmek için tıkla ... Bu yukardaki fotoğraftaki işlemde sadece usb içine iso mu yazıyor, yoksa bilgisayarada falan dosya falan yüklüyor mu_?
Uhops Üye Metalci Melek' Alıntı: Birde boot dosyası yazıyor flaşa Genişletmek için tıkla ... Tamam. Şimdi yükledim yeniden başlatıyorum, önceden f2:recover f11:choose boot delete:bıos yazardı şimdi açılırken onlar yazmaz oldu, basıyorum bıos falan açılmıyor.
Metalci Melek' Alıntı: Birde boot dosyası yazıyor flaşa Genişletmek için tıkla ... Tamam. Şimdi yükledim yeniden başlatıyorum, önceden f2:recover f11:choose boot delete:bıos yazardı şimdi açılırken onlar yazmaz oldu, basıyorum bıos falan açılmıyor.
Uhops Üye Metalci Melek' Alıntı: Allah allah niyeki Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum. İntel yazıyor direk windowsa geçiyor.
Metalci Melek' Alıntı: Allah allah niyeki Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum. İntel yazıyor direk windowsa geçiyor.
Uhops Üye Metalci Melek' Alıntı: Biosu açamaman garip Genişletmek için tıkla ... Biosun dosyalarını silmiş olabilirmiyim? Silmiş isem nasıl yüklerim sence?Windows Repair yapsam olurmuki.
Metalci Melek' Alıntı: Biosu açamaman garip Genişletmek için tıkla ... Biosun dosyalarını silmiş olabilirmiyim? Silmiş isem nasıl yüklerim sence?Windows Repair yapsam olurmuki.
Uhops Üye Metalci Melek' Alıntı: Bios için pc markanın sitesinde sürücülere gir orda bios da olmalı Genişletmek için tıkla ... İndirdim. Fakat exe uzantılı dosya yok..nsh .514 ve efi var. Son düzenleme: 12 Eki 2013
Metalci Melek' Alıntı: Bios için pc markanın sitesinde sürücülere gir orda bios da olmalı Genişletmek için tıkla ... İndirdim. Fakat exe uzantılı dosya yok..nsh .514 ve efi var.
Uhops Üye Metalci Melek' Alıntı: Msi olana çift tıkla Genişletmek için tıkla ... yanlış yazmışım nsı değil nsh
Uhops Üye Metalci Melek' Alıntı: İndirdiğin linkk at Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Metalci Melek' Alıntı: İndirdiğin linkk at Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız