can066 Üye ıkı yöntemıde denedım olmadı yazma korumalı diyor kardeş.ne biçimleniyor ne yazılabılıyor nede siline biliyor.yardımcı olsanız sevinirim.kingston markadır.
ıkı yöntemıde denedım olmadı yazma korumalı diyor kardeş.ne biçimleniyor ne yazılabılıyor nede siline biliyor.yardımcı olsanız sevinirim.kingston markadır.
Dolu07 Üye alllah razıı olsun kardeşimm yaa ilaç gibi geldii ilaç değil panzehir hatta saolsın çok saol pederden dayağı yiyodum az kalsın
alllah razıı olsun kardeşimm yaa ilaç gibi geldii ilaç değil panzehir hatta saolsın çok saol pederden dayağı yiyodum az kalsın
Ue-Gazi Emekli Yönetici Konu Sahibi can066' Alıntı: ıkı yöntemıde denedım olmadı yazma korumalı diyor kardeş.ne biçimleniyor ne yazılabılıyor nede siline biliyor.yardımcı olsanız sevinirim.kingston markadır. Genişletmek için tıkla ... Sıkıntı sisteminizden kaynaklanıyor...
can066' Alıntı: ıkı yöntemıde denedım olmadı yazma korumalı diyor kardeş.ne biçimleniyor ne yazılabılıyor nede siline biliyor.yardımcı olsanız sevinirim.kingston markadır. Genişletmek için tıkla ... Sıkıntı sisteminizden kaynaklanıyor...
Ue-Gazi Emekli Yönetici Konu Sahibi crazyzafer07' Alıntı: alllah razıı olsun kardeşimm yaa gibi geldii değil panzehir hatta saolsın çok saol pederden dayağı yiyodum az kalsın Genişletmek için tıkla ... Rica ederim...
crazyzafer07' Alıntı: alllah razıı olsun kardeşimm yaa gibi geldii değil panzehir hatta saolsın çok saol pederden dayağı yiyodum az kalsın Genişletmek için tıkla ... Rica ederim...
volkandemirkir Üye hiç bi işe yaramadı kardeş o kayıt defterindeki olayıda yaptım oda bi işe yaramadı bi yardımcı olursan sevnirim
hiç bi işe yaramadı kardeş o kayıt defterindeki olayıda yaptım oda bi işe yaramadı bi yardımcı olursan sevnirim
Ue-Gazi Emekli Yönetici Konu Sahibi İşe yaramadı diyen arkadaşların problemi sistemlerinden kaynaklanıyor...
jonker Üye tesekkurler bunca zaman bu problem bi şekilde hep bir yerlerde karsıma cıktı kolay ve basitmiş paylaşım ve emekleriniz için tesekkurler
tesekkurler bunca zaman bu problem bi şekilde hep bir yerlerde karsıma cıktı kolay ve basitmiş paylaşım ve emekleriniz için tesekkurler