Ue-Gazi Emekli Yönetici Konu Sahibi Anlatmış olduğum Türkçe yamayı uygulamazsan Türkçe olmaz tabiki...
mali27 Üye hocam el,ne koluna sağlık birde şunu resim üzer,nde tarif etseb çok daha anlaşılır olacak anlayışın için şimdiden teşekkür ederim çok saol
hocam el,ne koluna sağlık birde şunu resim üzer,nde tarif etseb çok daha anlaşılır olacak anlayışın için şimdiden teşekkür ederim çok saol
ozer09 Üye kardeş bu şey lisans anahtarı istiyor. virisü buluyor fakat silmiyor silmesi için lisans anaktarı lazım ha bide rar olarak inmedi exe olarak iniyor.USBGuard Dosyası nı bulamadım nerede bu yardımcı olursan sevinirim .
kardeş bu şey lisans anahtarı istiyor. virisü buluyor fakat silmiyor silmesi için lisans anaktarı lazım ha bide rar olarak inmedi exe olarak iniyor.USBGuard Dosyası nı bulamadım nerede bu yardımcı olursan sevinirim .
Ue-Gazi Emekli Yönetici Konu Sahibi Satın alman lazım... Yada Google' da arayıp bulmalısın... MaxiCep çatısı altında bu tür paylaşım yasak...
Satın alman lazım... Yada Google' da arayıp bulmalısın... MaxiCep çatısı altında bu tür paylaşım yasak...
tmr1903 Üye tr yamayı kurunca deneme sürümü olarak görüyor. lisanslıyorum gene aynı :S mecburen ing ye devam... emeğine sağlık.
tr yamayı kurunca deneme sürümü olarak görüyor. lisanslıyorum gene aynı :S mecburen ing ye devam... emeğine sağlık.
Ue-Gazi Emekli Yönetici Konu Sahibi tmr1903' Alıntı: tr yamayı kurunca deneme sürümü olarak görüyor. lisanslıyorum gene aynı :S mecburen ing ye devam... emeğine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim... Öyle bir sıkıntı yok bende kullanıyorum...
tmr1903' Alıntı: tr yamayı kurunca deneme sürümü olarak görüyor. lisanslıyorum gene aynı :S mecburen ing ye devam... emeğine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim... Öyle bir sıkıntı yok bende kullanıyorum...
Ue-Gazi Emekli Yönetici Konu Sahibi becauseforme' Alıntı: 55$ verip lisans alan var mı acaba? çok merak ettimde Genişletmek için tıkla ... Nesini merak ettiniz acaba ?
becauseforme' Alıntı: 55$ verip lisans alan var mı acaba? çok merak ettimde Genişletmek için tıkla ... Nesini merak ettiniz acaba ?
Ue-Gazi Emekli Yönetici Konu Sahibi hasanyar' Alıntı: Çok Hızlısın ULAŞ Ben Biraz Geç Kaldım. Çok Teşkkürler Yeni sürüm Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
hasanyar' Alıntı: Çok Hızlısın ULAŞ Ben Biraz Geç Kaldım. Çok Teşkkürler Yeni sürüm Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
Ue-Gazi Emekli Yönetici Konu Sahibi avrdnskm' Alıntı: ya ben yükledim uygulamayı satın al diyor Genişletmek için tıkla ... Deneme sürüm olduğu için satın alman gerekiyor.
avrdnskm' Alıntı: ya ben yükledim uygulamayı satın al diyor Genişletmek için tıkla ... Deneme sürüm olduğu için satın alman gerekiyor.