Usame Bin Ladin yine sahneye çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Usame Bin Ladin yine sahneye çıktı
Her yıl sorumlusu tutulduğu 11 Eylül saldırılarının yıldönümünde bir kaseti ortaya çıkan Bin Ladin'in bu yılki kasedi 3 gün rötarlı ortaya çıktı ve farklı söylemiyle dikkat çekti


ABD'nin Irak ve Afganistan saldırılarında gerekçe olarak kullandığı ''terörizme karşı küresel mücadele'' operasyonlarında öncelikli hedef rolü oynayan El Kaide lideri Üsame Bin Ladin'in ''Amerikalılara bildiri'' başlıklı yeni mesajı yayınlandı.
El Kaide'ye yakınlığıyla bilinen bir internet sitesinde yer alan 10 dakikalık görüntülü mesajda, Amerikalılar, hükümetlerinin İsrail ile yakın ilişkileri nedeniyle uyarılarak, ''kendinizi İsrail lobisi ve 'Neo-Con'ların ideolojik terörizmi ve korkusundan kurtarma vakti geliyor'' ifadesi kullanıldı.
''Bizim sizinle olan anlaşmazlığımızın sebebi, Filistin'i işgal etmiş olan müttefikiniz İsrail'e olan desteğinizdir'' denilen mesajda, Barack Obama yönetiminde de Amerikan politikasının değişmediği, Beyaz Saray'ın baskı grupları tarafından işgal edildiği ve bu durumun iyiye gitmesinin beklenmemesi gerektiği kaydedildi
ABD'nin Afganistan ve Pakistan'daki saldırılarına da değinilen mesajda, ''Savaşı durdurursanız ne ala, yoksa savaşı her cephede sürdürmekten başka çaremiz kalmıyor. Eğer savaşı durdurmayı ve güvenliği seçerseniz, bunu desteklemeye hazırız'' ifadeleri yer aldı.
Mesajda, Obama'nın seçilmesiyle sadece Beyaz Saray'ın yüzünün değiştiği ifade edilerek, ''Obama zayıf biri, savaşı durduramaz''denildi.
Ladin'in son mesajı, sorumlusu olarak gösterildiği ABD'deki 11 Eylül saldırılarını yıl dönümünden birkaç gün sonra açıklanması nedeniyle dikkati çekiyor.
(aa)
 

dada21

Üye
bi yönden seviyorum bu adamı amerikayla savaşan tek kişi neredeyse
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Çok araştırmacı gördüm sizi Salih,Enes
 

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anıl bazı gerçeklerin bilinmesi gerekiyor ikiz kuleleri saddam vurdu diyenler bile var yahu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...