Ürküten akım: Annesinin Lolitası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mavis45

Üye
    Konu Sahibi
Ürküten akım: Annesinin Lolitası
Ürküten akım: Annesinin Lolitası

Anneler 'Anasının kuzusu, annesinin bir tanesi' diye severlerdi evlatlarını. Ama durum değişiyor. Anneler küçük kızlarını Lolita'ya dönüştürmek için yarışıyor. Dünyada yayılan bu ürkütücü akım artık Türkiye'de de görülüyor.


İngiltere bu küçük kızı konuşuyor. Saşa Bennington, henüz 11 yaşında ve ilk takma kirpiklerini 8 yaşında taktı. Makyaj malzemesi masrafı ayda 300 sterline (yaklaşık 600 YTL) ulaştı. Makyaj çantası yanında olmadan bir yere gitmiyor. Düzenli olarak manikür, pedikür yaptırıyor.

Çocuk mağazalarından giyinmiyor ve tavırlarıyla şaşırtıyor. "Büyümüş de küçülmüş" değil, gerçekten bir yetişkin kadın gibi yürüyor, oyundan hoşlanmıyor. Peki ya ailesi?

Onu bu duruma getiren zaten annesi. 31 yaşındaki annesi Jayne Bennington, kızını "Annesinin Lolitası" diye seviyor. Onu aslında bir Barbie bebeğe çevirmeye çalıştığını gururla anlatıyor.
Jayne Bennington aslında tek değil. O, dünyada giderek yayılan bu garip ve aynı zamanda ürkütücü akımın temsilcilerinden sadece birisi. Küçük kızlarına, çocukluğu yaşatmamanın ne denli bir acımasızlık olduğunun farkında bile olmayan bu anneler çoğalıyor. Örnekleri Türkiye'de de görülüyor.

Küçücük kızlarını reklam yıldızı, dizi oyuncusu yapmak için onları elemeden elemeye, provadan provaya götüren anneler hiç de az değil. Çocuk psikolojisi uzmanları ise uyarıyor: Bu tarz yetiştirilmek, çocukların psikolojisi üzerinde yıkım yaratıyor. Çocukluğunu yaşayamayan, yetişkin gibi büyütülen kız çocuklarının ruhsal sağlığı tehlikede.
 
Buna çok güzel yorum yapılır ama artık sitemiz siyasetten arınma sürecinde olduğu için susmayı tercih ediyorum. Durmak Yok, Yozlaşmaya Devam...
 

c3r3n

Üye
anne bunu yaparsa...
 

iremm

Üye
bu ne saçmalık yha hiç güleceğim yoktu sadece komik
 

ufuk023

Üye
ingilizler işte ne olacak ....
 

Nazy

Üye
başka işleri güçleri yokki
 

Praetor

Emekli Yönetici
11 yaşındaki kızın görünüşü, davranışları böyle olunca sübyancılığın da tanımı da zorlaşıyor!..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...