Arkadaşım öncelikle ellerine sağlık güzel bir paylaşım. benim telefonu gördü ancak ben yüklemeden önce bazı bilgiler almak istiyorum.
Android sürümü :4.1.1
Telefon: Hero 9300+
Root yaparken hafıza kartının telefonun içinde bilgiler siliniyor mu?Hafıza kartını çıkarmamız gerekiyor mu? Yaptığımız Root'un telefunun donanım yada yazılımına herhangi bir zararı var mı? Tekrar teşekkür ederim.
BENİM TELEFONU GÖRDÜ 10 SANİYE KADAR YÜKLEDİ READY DEDİ AMA HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK YOK. SORUN NERDE ACABA?
Teşekkürler Optimus 3d başarılı oldu, one click le yapmaya çalıştım, işlem başladı, sonra dondu, unlock root ile denedim, bana zaten rootlu dedi bende tekrar yap dedim 10 saniyede yaptı, teşekkürler
genel sorun xpden kaynaklaniyormus driver tanima problemi diye ben internetin yalancisiyim bendede ayni sorunu verdi failed get shell root dedi fakat oradaki device listte benim cihazimda yer aliyor. win7 ve 8de problem yokmus genel anlamda)
arkadaşlar bende htc desire hd vaar root atarken sim kartı veyahafıza kartını çıkartmak gerekiyormu root işlemi herhangi bir bilginin veya uygulamanın silinmesine neden oluyormu ???