Universal Kernel Config Cleaner

Konu Sahibi
Universal Kernel Config Cleaner
Universal Kernel Cleaner kernel tarafından oluşturulmuş konfigürasyon dosyalarını ve atık dosyaları temizlemenize yardımcı olur. Şimdilik sadece GT-I9300 desteklenmektedir.

Desteklenen kerneller:
Siyah
Perseus
Temasek
Googy-MAX

v1

tam olarak ne olduğunu yazarmısın olayı nedir kernel'i temizlemek mi ?

Konu Sahibi
Eski kernel'den atıkları ve konfigürasyon dosyalarını temizlemeye yarıyor. Siyah, Perseus, Temasek ve Googy kernel destekli şuan. İleride geliştirip AROMA Installer üzerinden seçenekli de yapabilirim.

PriZm

Üye
Devil ve Neak içinde yaparsan iyi olur.

Eski kernel'den atıkları ve konfigürasyon dosyalarını temizlemeye yarıyor. Siyah, Perseus, Temasek ve Googy kernel destekli şuan. İleride geliştirip AROMA Installer üzerinden seçenekli de yapabilirim.
zaten benim kullandığım tüm kernelleri yazmışsın yayınlamanı bekliyorum

aleranol

Üye
Süpersin abi. Birde note2 için yapsan harika olur. Hele ki bazen cm ve sammy arası değiştiren birisi olduğum için ara ara soft bricklerle uğraşıyorum
Unutkanlıkta etkiki ama

Konu Sahibi
Süpersin abi. Birde note2 için yapsan harika olur. Hele ki bazen cm ve sammy arası değiştiren birisi olduğum için ara ara soft bricklerle uğraşıyorum
Unutkanlıkta etkiki ama

Tamam yaparım tüm cihazlar için tek dosya olacak ama tester gerek Bu aralar yoğunum boş zaman bulduğumda yaparım.

Konu Sahibi

twrp kullanıyorum 4.1.2 stock + 4.2.2 cm 10.1 var açıldı bir sorun yok zaten fark pek bişey olmaz ama sorun olmadı

Dualboot kullanıyorsan 2.romda da flashlamalısın eğer ikisinde de sıfırlanmasını istiyorsan

denedim oldu hiç bir sorun çıkarmadı

Konu Sahibi
Güncel. Eklenecek kernel lazım