papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Daha bir suru guzel haber var ama bu aralar yogun oldugum icin ceviri ile ugrasamiyorum.
Aynen. Ben de bir sürü haber buldum ama çeviriye vaktim olmadı.
Ancak kısaca bir tanesinden bahsedeyim.
Geçen hafta okuduğum bir makalede; Google'ı şimdiden korku sardığından bahsediyordu.
Google; Windows Phone 8 ve Nokia'nın olası başarısından korkmuş olacak ki; Motorola'nın Android 4.0'lı Razor Droid HD modelinin tanıtımı ile ilgili toplantısını Nokia & Microsoft ikilisinin toplantısı ile aynı zamana kaydırmış. (5 Eylül 2012). Amaç, kısmen de olsa basının ilgisinin bölünmesini ve diğer toplantıya olan ilginin azalmasını sağlamak.
(Google'ın Motorola'yı 12,5 milyar dolara satın alarak bünyesine kattığını hatırlatalım)
o haberi ben de okudum ama haberde şu anda butun medya kuruluşlarinin nokia/microsoft toplantisina akreditasyon yapmaya caliştiklari da belirtiliyordu
Ayrica şimdiden bircok teknoloji ve haber sitesi nokia tanitimini canli olarak yayinlayacaklarinin reklamini yapmaya başladi bile
Motorola'nın toplantısına da seyyar satıcılarla bir iki amatör fotoğrafçı katılır artık
yok yok katilim buyuk olur kimse gitmese google parayla adam tutup ellerine birer tane de kamera tutuşturur maksat reklam olsun.
Hadi Bakalim Fandroid'ci Arkadaslar .. Nerdesiniz .?
herşeyde oldugu gibi forumun da bir duzeni var. İnsanlar ne var bu wp deyip bu bolume gelerek incelemiyorlarsa ya gozleri kapali fanatiktir ya da kasitli olarak kotuleyip kendi kullandiklari sistemi yuceltmeye calişirlar.
yaw ben söylüyorum şu wp8 ile ilgili konuları cep telefonları genel bölümüne açın görsünler de vazgeçsinler artık "nokia batıyor" demekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?