UCweb 7.5 Final Java English

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jejep

Üye
    Konu Sahibi
UCweb 7.5 Final Java English

Yeni özellikler:
1, transit prefetch: gereken bir WEB sayfası uygulanması öncesinde okumak da prefetch WAP (gerek sistem ayarları-> tarayıcı ayarlarında açık olabilir sıkıştırma transfer açmak
2. mesajı mekanizması: park bilgilerle etkileşimde hızlı bir bakış cennet mesajları kolaylaştırmak;
3, UC mikro-Bo tanga: paylaşmak optimize sitesi, birden fazla mikro-Bo için yeni bir güncelleme uygulamak, ilginç, zaman ve arkadaşlar paylaşmanızı sağlar;
Dinleyin
Fonetik olarak okuyun

Fonksiyon optimizasyonu:
1. menüsünü tıklatın ve sürükleyin dahil Sony deneyim optimizasyon, ekran optimize vb deneyimi;
2. optimize benim navigasyon özgürce satır sayısını ayarlamak için, simge optimize alır;
3. yerel sınırlar destek, destek sitesi boyutu, dosya türlerini karşıya kısıtlamak upload;
UC tarayıcı optimizasyonu yargı önce geçerli site için limit, geçerli seçimi dosya yüklemek için kullanıcı istemi doğrudan upload, tam Ortak tarayıcısı dosya yükleme isteyecektir doğru olmasını;Dinleyin
Fonetik olarak okuyun

Ekli dosyalar

Tepkiler: Silinen Üye 1929612, abdülhey25, Reşwan ve 2 diğerleri

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler.

jejep

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim abicim

teşekkürler kardeş.birde türkçelieştrin bir ara.birde bu ucwebciler video oynatıcıda koysalar.gerçi benim cep 6233.gerek yok.kendi tarayısıcından.m.youtube.com sitesinden videoları izleyebiliyorum kesintisiz

jejep

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim. java türkçeleştirme hiç yapmadım bakarım olmazsa başka sitelerden bulurum

jejep

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

Reşwan

Emekli Yönetici
saol recep teşekkürler paylaşım için

jejep

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim mustafa abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...