aa-tolga Üye Konu Sahibi miller7' Alıntı: olmuyor 5800 da denedim gps beklenıyor dıyor hıc hareket etmıyor navigasyon? Genişletmek için tıkla ... koumlama sunucusunu kapalı olarak ayarlayın...
miller7' Alıntı: olmuyor 5800 da denedim gps beklenıyor dıyor hıc hareket etmıyor navigasyon? Genişletmek için tıkla ... koumlama sunucusunu kapalı olarak ayarlayın...
mrlesn Üye ben yaptım bunları şu an silivrideyim ama konumlamada beni avcılarda gösteriyor o ne demek?
aa-tolga Üye Konu Sahibi mrlesn' Alıntı: ben yaptım bunları şu an silivrideyim ama konumlamada beni avcılarda gösteriyor o ne demek? Genişletmek için tıkla ... gps bağlanmamıstır...
mrlesn' Alıntı: ben yaptım bunları şu an silivrideyim ama konumlamada beni avcılarda gösteriyor o ne demek? Genişletmek için tıkla ... gps bağlanmamıstır...
aa-tolga Üye Konu Sahibi fenerlicelal01' Alıntı: gps bekleniyor yazıyor orda kalıyor neden olabilir Genişletmek için tıkla ... bazı 5800 xm lerde gps sorunu var... 1- Ayarlar-Tel ayarları -Konumlama -Konumlama Yöntemleri Buradan sacede tümleşik GPS seçili olsun. 2- Konumlama sunucusu kullan KAPALI olarak ayarlayın bu ayarlara dikkat edin...
fenerlicelal01' Alıntı: gps bekleniyor yazıyor orda kalıyor neden olabilir Genişletmek için tıkla ... bazı 5800 xm lerde gps sorunu var... 1- Ayarlar-Tel ayarları -Konumlama -Konumlama Yöntemleri Buradan sacede tümleşik GPS seçili olsun. 2- Konumlama sunucusu kullan KAPALI olarak ayarlayın bu ayarlara dikkat edin...
aa-tolga Üye Konu Sahibi akeren' Alıntı: çok saol kardeş ne zamandır arıyordum Genişletmek için tıkla ... sağolun...
aa-tolga Üye Konu Sahibi chilek1907' Alıntı: bu ayarları 5800 da yaptım artık gps hiç çalışmıyor.... Genişletmek için tıkla ... bir yerde yanlış yapıyorsunuz ben 5800 larda denedim hiç problem olmadı bugüne kadar...
chilek1907' Alıntı: bu ayarları 5800 da yaptım artık gps hiç çalışmıyor.... Genişletmek için tıkla ... bir yerde yanlış yapıyorsunuz ben 5800 larda denedim hiç problem olmadı bugüne kadar...
aa-tolga Üye Konu Sahibi frowell' Alıntı: Arkadaşlar Garminin kurulumunu güzel anlatan bi link verebilirmisiniz? Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...umu-and-kilavuzu-by-reis-i-eagles-149961.html buyrun...
frowell' Alıntı: Arkadaşlar Garminin kurulumunu güzel anlatan bi link verebilirmisiniz? Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...umu-and-kilavuzu-by-reis-i-eagles-149961.html buyrun...
aa-tolga Üye Konu Sahibi frowell' Alıntı: Teşekkür ederim.. Genişletmek için tıkla ... sizde sağolun...