Ediz Yiğit Üye Konu Sahibi mehmetkilic31' Alıntı: NOKIA X6 setifika hatası Genişletmek için tıkla ... Yabancı forumlarda hacked firmware mevcut bilgili arkadaşlar burda paylaşırsa telefonunuzu flashlayıp herşeyi yükleyebilirsiniz.
mehmetkilic31' Alıntı: NOKIA X6 setifika hatası Genişletmek için tıkla ... Yabancı forumlarda hacked firmware mevcut bilgili arkadaşlar burda paylaşırsa telefonunuzu flashlayıp herşeyi yükleyebilirsiniz.
Ediz Yiğit Üye Konu Sahibi Paylaşmak isterdim fakat telefonum olmadığı için teknik bilgi veremiyorum...
mbd5200 Üye kurmamla kaldırmam bir oldu program sürekli internete bağlanmak istiyo nedense, videoları da açamıyor doğru düzgün
kurmamla kaldırmam bir oldu program sürekli internete bağlanmak istiyo nedense, videoları da açamıyor doğru düzgün
Aesir Üye Programı denedim mkv formatında filmde çok yavaş. Görüntü donuyor ses geliyor, ses de tıkanıyor genelde. Dakika 2.13 filmde hala takılmayan bir görüntü alabilmiş değilim. Açıkçası program iyi değil. Paylaşım için teşekkürler. ( 5800 Hackli Telde. )
Programı denedim mkv formatında filmde çok yavaş. Görüntü donuyor ses geliyor, ses de tıkanıyor genelde. Dakika 2.13 filmde hala takılmayan bir görüntü alabilmiş değilim. Açıkçası program iyi değil. Paylaşım için teşekkürler. ( 5800 Hackli Telde. )
alicagin Üye bende yüklenirken sertifika hatası werdi ama ben şimdilik kendi media playerinden memnunum=)
Şehriyar Üye koca forumda h264 codec bulunan videolari acan tek program bu ama bundada takiliyor tesekkurler yinede
koca forumda h264 codec bulunan videolari acan tek program bu ama bundada takiliyor tesekkurler yinede