Altun. Üye temas olmadıkdan sonra yanyana gitmesinin bi zararı olmazki. kadın sağa döner erkekte sola döner. olay bu kadar basit..
temas olmadıkdan sonra yanyana gitmesinin bi zararı olmazki. kadın sağa döner erkekte sola döner. olay bu kadar basit..
Nazy Üye chona' Alıntı: temas olmadıkdan sonra yanyana gitmesinin bi zararı olmazki. kadın sağa döner erkekte sola döner. olay bu kadar basit.. Genişletmek için tıkla ... Kadın heralde Uçak falan düşerse bu adam üstüme düşer Öldüğümde yanlış anlaşılır diye böyle bişey yapmıştır içinden çok komik diyenleri duyuyorum fakat bu haber inanın yazdıklarımdan en az 10 kat daha komik
chona' Alıntı: temas olmadıkdan sonra yanyana gitmesinin bi zararı olmazki. kadın sağa döner erkekte sola döner. olay bu kadar basit.. Genişletmek için tıkla ... Kadın heralde Uçak falan düşerse bu adam üstüme düşer Öldüğümde yanlış anlaşılır diye böyle bişey yapmıştır içinden çok komik diyenleri duyuyorum fakat bu haber inanın yazdıklarımdan en az 10 kat daha komik
Yasminozz Üye çok saçma bi durum olmuş...adamı nie kaldırıyolar onu anlamadım...adam haklı olarak banane kardeşim der ( ben olsam bende derim)... o bayan öyle bi şekilde oturmak istemiyosa bayanı başka yere almaları lazım...ilginç... s s
çok saçma bi durum olmuş...adamı nie kaldırıyolar onu anlamadım...adam haklı olarak banane kardeşim der ( ben olsam bende derim)... o bayan öyle bi şekilde oturmak istemiyosa bayanı başka yere almaları lazım...ilginç... s s