wrongroad
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bu versiyonda bana göre mod 2 daha iyi. 12.5.0.1109 Türkçe versiyonunu da kullanabilirsin sitede araştırıp. Artık youtube'den indirme yapıyor.kafam karıştı hangi sürüm daha iyi ?[emoji53]
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler arkadaşım her güncellemen bir öncekinden daha güzel olarak geliyor.Konu UC Browser v12.5.5.1111 (16 Mayıs Güncellemesi) Modu ile güncellenmiştir.
Milyonlarca indirilmiş bir tarayıcının Türkçe'ye çevrilmiş halinin indirme sayısının düşük olması şaşırtıcı.Teşekkürler arkadaşım her güncellemen bir öncekinden daha güzel olarak geliyor.
J7 2016 ve a7 de test edilmiştir. Cihaz android 8 varsa uyum sağlamıyabilir veya yüklü uc browser varsa üstüne kurulmayabilir.12.5.5.1111.olan yukluyorum başlıyor sonra paket bozuk diyor yuklemiyor .?
Merhaba kardeş ya bu uc brovser programdaki ince ayarları operaya nasıl yaparız operadaki pencere geçiş animasyonlarını kapatmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursan çok sevinirimJ7 2016 ve a7 de test edilmiştir. Cihaz android 8 varsa uyum sağlamıyabilir veya yüklü uc browser varsa üstüne kurulmayabilir.
Malesef bir fikrim yok o konudaMerhaba kardeş ya bu uc brovser programdaki ince ayarları operaya nasıl yaparız operadaki pencere geçiş animasyonlarını kapatmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursan çok sevinirim
Peki kardeş sağolMalesef bir fikrim yok o konuda
Görüntüleme 5000 lerde ama indirme 100 civarı. Bu durum insanın canını sıkıyor ama yine de en kısa zamanda bakacağım yeni sürüme.Kardeşim yeni sürüm çıkmış bu modun üstüne bir şeyler katıp stabil bir şekilde modlarmısınız ufak tefek aksilikler var çünkü bazen ayarları kendi kendine sıfırlıyor yeniden uc ayarları yapmak zorunda kalıyorum sırf bendemi acaba bilemedim genel olarak iyi alıştık ya mod güncelleme bekliyoruz işte
Görüntüleme 5000 lerde ama indirme 100 civarı. Bu durum insanın canını sıkıyor ama yine de en kısa zamanda bakacağım yeni sürüme.
Ne diyim kardeşim haklisin altin degerinde bana gore bilmiyorlar odunlar emege saygi tesekkurlerGörüntüleme 5000 lerde ama indirme 100 civarı. Bu durum insanın canını sıkıyor ama yine de en kısa zamanda bakacağım yeni sürüme.
Her konuyu incelerim. Bazen yorum yazarım bazan uygulamayı indiririm. Bazan teşekkür butonuna basarım. Verilen emeklere saygım var. Ancak sizin yazdığınız "odunlar" kelimesi kimleri kasdediyor. Siz her konuya teşekkür edip yada katkıda mı bulunuyorsunuz. Bu pencereden bakınca her konu bir emek her konuya verilen katkı da bir emek içeriyor demektir. Öyle ise sizde her konuya teşekkür etmiyor ve katkıda bulunmuyorsanız yada verilen uygulamayı indirmiyorsanız bu tabirin içinde sizde yer alıyorsunuz demektir.Ne diyim kardeşim haklisin altin degerinde bana gore bilmiyorlar odunlar emege saygi tesekkurler
Bende elimden geleni yapiyorum dediginiz gibi emege saygi ama bir cok kiside yok buda insanin gucune gidiyor bakin adam ne demis emek vermis 5000 kisi gormus incelemis 100 kisi indirmis anlamiyorlar iste odunlar degil dangalaklar bile derim bir tesekkur edin bari oda yok ha diyenlere lafim yok adamlar onlar begenmesem bile ben tesekkur exiyorum baktigim konuya hatta isime yaramasada indirme yaptigim bile olur anlatabildimmi herkes alinmasin lutfen saygilar iyi gunler.Her konuyu incelerim. Bazen yorum yazarım bazan uygulamayı indiririm. Bazan teşekkür butonuna basarım. Verilen emeklere saygım var. Ancak sizin yazdığınız "odunlar" kelimesi kimleri kasdediyor. Siz her konuya teşekkür edip yada katkıda mı bulunuyorsunuz. Bu pencereden bakınca her konu bir emek her konuya verilen katkı da bir emek içeriyor demektir. Öyle ise sizde her konuya teşekkür etmiyor ve katkıda bulunmuyorsanız yada verilen uygulamayı indirmiyorsanız bu tabirin içinde sizde yer alıyorsunuz demektir.
Konuşurken veya yazarken lafın nerelere gittiğine dikkat edelim lütfen.
Güçlü indirme özellikli, hızlı, kendinden video player destekli, izlenilen videoları indirebilen ve daha bir çok özelliğe sahip Uc Browser'ın modlanarak Türkçe dil eklenmiş versiyonudur.
Uygulama TÜRKÇE gelmez ise TÜRKÇE olarak kullanmak için ayarlardan Browser Language ye girip Türkçe'yi seçiniz.
İlk açılışta donabilir. Uygulamadan çıkarak durmaya zorlayın ve tekrar girin.
UC Browser v12.8.0.1120 (26 Haziran 2018 Güncellemesi) Modu ile Gelen Özellikler:
- Türkçe dil eklendi. (Kendiliğinden Türkçe gelecektir.)
- Uygulama içeriğindeki bütün reklamlar kaldırıldı. Ayrıca checkadblock.ru sitesinde yapılan testte reklam engelleme oranı %100 çıkmaktadır. (Orjinalde bu oran düşüktür)
- Bütün reklam izinleri kaldırıldı.
- Arkaplanda çalışan özellikler kapatıldı.
- Youtube gibi sitelerden video indirme aktif edildi.
- Tarayıcı kimliği değiştirildi. (Cihaz: Samsung S9+ Android 8, Tarayıcı: Chrome 67.0.3396.81)
UC Browser v12.5.5.1111 (16 Mayıs Güncellemesi) Modu ile Gelen Özellikler:
- Türkçe dil eklendi. (Kendiliğinden Türkçe gelecektir.)
- Tarayıcı kimliği değiştirildi. (Chrome/66.0.3359.158) Tarayıcınızı güncelleyin diyen sitelerde artık sorun olmayacaktır.
- Youtube'den video indirme özelliği açıldı. ( Yüksek kalite indirmek için HD butonuna dokunun)
- Menülerden reklamları kaldırmak için reklam yaması uygulandı.
Türkçe Dil Ekleme Haricinde UC Browser v11.4.8.1012 Mod 1'de Yapılan Değişikler:
- Sınırsız sekme açma özelliği eklendi.
- Eksik yerlerdeki çeviriler tamamlandı.
- Ana ekrandaki siteler ve haberlerin türkçe gelmesi sağlandı.
- Uygulama içi reklamlar kaldırıldı.
- Fast download butonu kaldırıldı.
- Youtube gibi sitelerden video indirme aktif edildi.
- İmza doğrulama özelliği kapatıldı. Yani apk içinde değişiklik yapabilirsiniz ve orjinal değil uyarısı almazsınız.
Ana Ekranda gereksiz linkleri kaldırmak için en altta kartları yönet deyip bütün katagorileri kapatın.
UC Browser v11.4.8.1012 Mod 2 ile Gelen Özellikler:
- Tarayıcı kimliği değiştirildi. (Chrome/66.0.3359.158, Cihaz: Android 8.0.0; SM-G965F) Böylece bazı sitelerde görünen tarayıcı güncelleyin uyarısı kaldırıldı.
- Dil dosyası güncellendi.
Görüşlerinizi ve önerilerinizi yorum olarak yazarsanız elimden geldiğince yardımcı olurum. Umarım beğenirsiniz.
UC BROWSER v12.8.0.1120 MOD
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
UC BROWSER v12.5.5.1111 MOD
UC BROWSER v11.4.8.1012 MOD 1
UC BROWSER v11.4.8.1012 MOD 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?