Royzz
Üye
-
Konu Sahibi
-
Öneri için teşekkür ederim ancak hiç benlik bir tarayıcı değilmiş.opera
torch
Öneri için teşekkür ederim ancak bunuda pek beğenmedim.Яндекс
Yandex
Öneri için teşekkür ederim, Soul browser gerçekten güzel bir alternatif olarak görünüyor, tek sevmediğim yanı sekmeler bölümü ama işime yarar.Soul browser var aynı ucbrowser gibi hatta fazlası var ama sen ucbrowser. Alistigin için seni kesmez bu belkide
Öneri için teşekkür ederim
Öneri için teşekkür ederim ama bunlarda aradığım sadece 1 özellik var.Armorfly
OH Browser
Tavsiyem uc browserden şaşma Burdan bakabilirsin ama yok dersen Samsung browseri dene pişman olmassınArkadaşlar bana UC Browser gibi hızlı, basit ve kullanışlı tarayıcı lazım. 3 gündür bakmadığım tarayıcı kalmadı ama UC Browser yerini tutacak bir tane bile bulamadım. Bütün önerilere açığım.
Özellikle aradığım şeyler;
- Reklam engelleme
- Sekmeler bölümünün UC Browser gibi liste halinde basit olması
- Tarayıcı ana sayfa bölümünün UC Browser gibi basit kullanışlı olması
Uc Browser'dan bende şaşmak istemediğim için modlusuna baktım ancak sizin modladığınız sürümler bazı sitelerden indirme yapmıyor, youtube'da çözünürlük seçmek istediğimde donuyor, 720p video izlemek istiyorum youtube'da tarayıcı kapanıyor, bazen büyük boyutlu indirme yaparken bir anda bağlantı kesiliyor vs. gibi sorunlar gözledim o yüzden yeni bir arayışa girdim. Samsung Browser'i denedim ama çok ağır bir tarayıcı yinede öneri için teşekkür ederim.Tavsiyem uc browserden şaşma Burdan bakabilirsin ama yok dersen Samsung browseri dene pişman olmassın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Niye benden kopya çekiyosunU browser deneyin
Evet 13 4 sürumünde youtube den video indirmeyi aktif etmedim diğer sürümlerde de çıznürlük seçeneğini kapatıp 1080p yaptım bilginizeUc Browser'dan bende şaşmak istemediğim için modlusuna baktım ancak sizin modladığınız sürümler bazı sitelerden indirme yapmıyor, youtube'da çözünürlük seçmek istediğimde donuyor, 720p video izlemek istiyorum youtube'da tarayıcı kapanıyor, bazen büyük boyutlu indirme yaparken bir anda bağlantı kesiliyor vs. gibi sorunlar gözledim o yüzden yeni bir arayışa girdim. Samsung Browser'i denedim ama çok ağır bir tarayıcı yinede öneri için teşekkür ederim.
soul browser şimdi deniyorum gayet güzel. translate özelliği güzel. hızı fena değil kullanışlı. video oynatma ve reklam engelleme konusundada başarılı. sadece türkçe yapamadım. modlu versiyonu indirdim ayrıca şuan için uc browser den iyi geldi banaSoul browser ve Strongest browser İkisde uc browserden daha üstün yıllardır uc kullanan biri olarak söyluyorum
Zaten Türkçe soul browser.Modlu oldugu için olmayabilirsoul browser şimdi deniyorum gayet güzel. translate özelliği güzel. hızı fena değil kullanışlı. video oynatma ve reklam engelleme konusundada başarılı. sadece türkçe yapamadım. modlu versiyonu indirdim ayrıca şuan için uc browser den iyi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?