Selim08 Üye Konu Sahibi ishak18' Alıntı: hotfile ve benzeri sitelerden dosya indirse mukkemmel olacak Genişletmek için tıkla ... Gelecek sürümler de o da olucak inşallah. ----------Eklendi @ 16:18:51 ---------- Yazıldı @ 16:17:14 ---------- Burax55' Alıntı: sagolasın karşim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim. ----------Eklendi @ 16:26:48 ---------- Yazıldı @ 16:18:51 ---------- sedat_17' Alıntı: tesekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.
ishak18' Alıntı: hotfile ve benzeri sitelerden dosya indirse mukkemmel olacak Genişletmek için tıkla ... Gelecek sürümler de o da olucak inşallah. ----------Eklendi @ 16:18:51 ---------- Yazıldı @ 16:17:14 ---------- Burax55' Alıntı: sagolasın karşim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim. ----------Eklendi @ 16:26:48 ---------- Yazıldı @ 16:18:51 ---------- sedat_17' Alıntı: tesekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.
Selim08 Üye Konu Sahibi mesut fati' Alıntı: Eline salık özellikle senin cevirini bekliyordum devamını bekliyoruz teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim. Sağolasın.
mesut fati' Alıntı: Eline salık özellikle senin cevirini bekliyordum devamını bekliyoruz teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim. Sağolasın.
deep16 Üye arkadaslar telefonum n82 daha once 7.6 ing.kullanıyodum bunu ındırdım yukleme desdeklenmıyor dıyor.anlamadım bısy neden olabılrı acaba?
arkadaslar telefonum n82 daha once 7.6 ing.kullanıyodum bunu ındırdım yukleme desdeklenmıyor dıyor.anlamadım bısy neden olabılrı acaba?
Selim08 Üye Konu Sahibi deep16' Alıntı: arkadaslar telefonum n82 daha once 7.6 ing.kullanıyodum bunu ındırdım yukleme desdeklenmıyor dıyor.anlamadım bısy neden olabılrı acaba? Genişletmek için tıkla ... Yanlış kategoriye bakıyorsun kardeş. S60 v3 kategorisine bakman gerekiyor.
deep16' Alıntı: arkadaslar telefonum n82 daha once 7.6 ing.kullanıyodum bunu ındırdım yukleme desdeklenmıyor dıyor.anlamadım bısy neden olabılrı acaba? Genişletmek için tıkla ... Yanlış kategoriye bakıyorsun kardeş. S60 v3 kategorisine bakman gerekiyor.
bulentba Üye deep16' Alıntı: arkadaslar telefonum n82 daha once 7.6 ing.kullanıyodum bunu ındırdım yukleme desdeklenmıyor dıyor.anlamadım bısy neden olabılrı acaba? Genişletmek için tıkla ... bende n82 kullanıyorum aynı zamanda n70 kullanıyorum bu n82 ye olmaz çünkü n70 in sistemi için olan bir uygulama s60 2nd n82 nin sistemi ise s60 3rd
deep16' Alıntı: arkadaslar telefonum n82 daha once 7.6 ing.kullanıyodum bunu ındırdım yukleme desdeklenmıyor dıyor.anlamadım bısy neden olabılrı acaba? Genişletmek için tıkla ... bende n82 kullanıyorum aynı zamanda n70 kullanıyorum bu n82 ye olmaz çünkü n70 in sistemi için olan bir uygulama s60 2nd n82 nin sistemi ise s60 3rd
Selim08 Üye Konu Sahibi Yarali59' Alıntı: Teşekkürler konu ve program için Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.
Selim08 Üye Konu Sahibi duy_max' Alıntı: Tsk kardeş emeğine saygı Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.
Selim08 Üye Konu Sahibi Mechul_asi' Alıntı: emegine saglık türkçe yapmakla iyi yapmışsın Genişletmek için tıkla ... Eyvallah.
Mechul_asi' Alıntı: emegine saglık türkçe yapmakla iyi yapmışsın Genişletmek için tıkla ... Eyvallah.