SHS Üye Metalci Melek' Alıntı: Yok be ne masrafı sürücüsünü güncelle yani ekran kartı modelinle arat çıkar Genişletmek için tıkla ... Net yokki, uzun süre çalıştı, mobil neti verdim yavaş yavaş indirdi Kablosuz ağa nası bağlanıyoruz, internetten baktımda kod falan girip kontrol mü etmemiz lazım
Metalci Melek' Alıntı: Yok be ne masrafı sürücüsünü güncelle yani ekran kartı modelinle arat çıkar Genişletmek için tıkla ... Net yokki, uzun süre çalıştı, mobil neti verdim yavaş yavaş indirdi Kablosuz ağa nası bağlanıyoruz, internetten baktımda kod falan girip kontrol mü etmemiz lazım
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi ByKatre' Alıntı: Sence Windows v Ubunut Dersek ne Dersin İnternet Download manager Uyumlumu Genişletmek için tıkla ... Ubuntu windowstan iyi ama her uygulama windowsa çıkıyor sorun orda
ByKatre' Alıntı: Sence Windows v Ubunut Dersek ne Dersin İnternet Download manager Uyumlumu Genişletmek için tıkla ... Ubuntu windowstan iyi ama her uygulama windowsa çıkıyor sorun orda
SHS Üye Metalci Melek' Alıntı: Yukarda wifi var ona tıklayıp bağlancan Genişletmek için tıkla ... Yok bende, Sistem Ayarlarından Ağ'a girdim Kablosuz yok orda Nette baktım bazen sorun oluyormuş, wifi ışığı bile yanmıyor, bi ayar yapmam lazım sanırım
Metalci Melek' Alıntı: Yukarda wifi var ona tıklayıp bağlancan Genişletmek için tıkla ... Yok bende, Sistem Ayarlarından Ağ'a girdim Kablosuz yok orda Nette baktım bazen sorun oluyormuş, wifi ışığı bile yanmıyor, bi ayar yapmam lazım sanırım
ByKatre Üye Metalci Melek' Alıntı: Ubuntu windowstan iyi ama her uygulama windowsa çıkıyor sorun orda Genişletmek için tıkla ... İşte çok Sıkıntı Şu An Dual Boot Şart Gibi
Metalci Melek' Alıntı: Ubuntu windowstan iyi ama her uygulama windowsa çıkıyor sorun orda Genişletmek için tıkla ... İşte çok Sıkıntı Şu An Dual Boot Şart Gibi
SHS Üye Metalci Melek' Alıntı: Kart modelinle arat bulursun bi arkadaşta olmuştu çözmüştük Genişletmek için tıkla ... Biraz daha açsana anlat yani
Metalci Melek' Alıntı: Kart modelinle arat bulursun bi arkadaşta olmuştu çözmüştük Genişletmek için tıkla ... Biraz daha açsana anlat yani
SHS Üye Metalci Melek' Alıntı: Sen en iyisi ubuntu tr ye bi uğra yardımcı olurlar Genişletmek için tıkla ... Tamam bi bakayım
Metalci Melek' Alıntı: Sen en iyisi ubuntu tr ye bi uğra yardımcı olurlar Genişletmek için tıkla ... Tamam bi bakayım
SHS Üye Metalci Melek' Alıntı: Sen en iyisi ubuntu tr ye bi uğra yardımcı olurlar Genişletmek için tıkla ... Ordakilerin yardımıyla az önce hallettim
Metalci Melek' Alıntı: Sen en iyisi ubuntu tr ye bi uğra yardımcı olurlar Genişletmek için tıkla ... Ordakilerin yardımıyla az önce hallettim
SHS Üye Metalci Melek' Alıntı: Yonteminide buraya bi konu açarak yazarsan faydalı olur Genişletmek için tıkla ... çözüm herkese uyar mı bilemiyorum
Metalci Melek' Alıntı: Yonteminide buraya bi konu açarak yazarsan faydalı olur Genişletmek için tıkla ... çözüm herkese uyar mı bilemiyorum
UpOneTR Üye İnternett gezinme Video müzik için yüklemeyi düşünüyorum Çift boot nasıl yaparım windowsun üstüne kurcam kendisi başlangıçta secme seceneği sunar mı yoksa biseyler yapmak gerekir mi ?
İnternett gezinme Video müzik için yüklemeyi düşünüyorum Çift boot nasıl yaparım windowsun üstüne kurcam kendisi başlangıçta secme seceneği sunar mı yoksa biseyler yapmak gerekir mi ?
UpOneTR Üye Günlük kullanım için yükluyorum Bana tavsiye edeceğin uygulama var mı tabi birde driverlari yukleyebilirsem
Günlük kullanım için yükluyorum Bana tavsiye edeceğin uygulama var mı tabi birde driverlari yukleyebilirsem