[Ubisoft-Handygames] Anno Create a New World 6600-N70 2009 by Salih Baba(Müthiş Bir Oyun)!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[Ubisoft-Handygames] Anno Create a New World 6600-N70 2009 by Salih Baba(Müthiş Bir Oyun)!!!
Handygames Anno - Create a New World 6600-N70
Oyun Hakkında:Heyecan verici bir macera için cep telefonu ve ayarlamak yelken deneyim sahibi başarılı Anno serisi! Yeni bir renkli dünya sizi tarafından keşfedilmeyi bekliyor. Yeni adaları keşfetmek ve doğal kaynaklar, yabancı ülkeler ile yeni arkadaşlar ve kendi gelişen şehirler kurmak için bilgisine kullanın. Etkin bir ekonomi oluşturun ve her şeyi ile ihtiyaç duydukları için nüfus kaynağı mutlu olmak için. Vergi gelir baban kral, bu krallığın tehdit ediyor kıtlık hava yardımcı olmak için kullanın. Oluşturduğunuz edebiliyoruz kanıtlayın ve daha iyi bir dünya...

Oyun N70 de denemiştir...
Müthiş bir oyun...Benim için İlk izlenimleri harikaydı....
Oyun daha yeni taze çıktı hemen huzurlarınızda...
Emeğe saygı...Teşekkür Butonu Sağ Altta....

Ekli dosyalar

Tepkiler: gfs, buro22, Maxis_ ve 31 diğerleri
boyutu kücük olmasına rağmen oyun süper usta ellerine sağlık

Arkadaşlar harbi oyun güzel iyi iş çıkarmışlar ben zevkle oynuyorum...Hele ingilizceniz iyiyse oyun çok zevkli.....

Ellerine sağlık kardeş artık benden bıktın 6600 da çalışıyormu sorusundan 6600 ekledin demi

huso4545

Üye
ubisoft a güvenim tamdır.paylaşım için saol.

Tanıtım yazısında translator kullanmak iyi bir fikir mi sence?

salih baba 6600 versiyon çalışmadı ?@! geçersiz sürümmüş : (

Abi senin telde bir sorun var bence bunun 6600 da çalıştığını çektiğim sitedeki üyeler diyordu.....Bence telinin versiyonunu yükselt ama değiştir takasla N70 felan al bence.....Versiyon yükseltsen şimdi 20 Tl vermek zorunda kalırsın bu teli sat yeni tel al ama 66002ı kaça satarsın bilemem....

Emir

Üye
Ellerine saglık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...