U600 Acil Yardım!...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
U600 Acil Yardım!...
Arkadaslar ben daha yeni u600 aldım (ilk defa samsung kullanıyorum lütfen yardım ) telefonun kamera ayarlarında varsayılan depolamayı hafıza kartı yapıorum oluyor daha sonra video kamera ayarlarında varsayılan depolamayı hafıza kartı yapıorum fakat olmuyor ikisi aynı anda kullanılmıyormu... şimdiden teşerkkürler....

Ozan

Admin
İkisinide hafıza kartı yapabilirsin sorun olmaz ancak hafıza kartını çıkardıgın an her seferinde tekrar ayarlaman gerekiyor belki ondandır bu sikayetin

Konu Sahibi
saol arkadasımda bunu bende biliyorum fakat benim telefonu açıp kapatınca video kamera ayarları eski haline dönüyor fakat kamera ayaları istediğim gibi kalıyor ben anlamadım bu işi... diğer u600 lerdede bu oluyormu arkadaslar yoksa benim teldemi arıza var.

galiba senin telde sorun war bende öyle bişey olmuyor istediğim gibi ayarlayabiliorum. 2 sini aynı anada hafıza kartı yapabiliyorum

Sende bir sorun var demekki diğer arkadaşlar böyle birşeyin olmadığını belirtmiş.

jinjin

Üye
bende de böyle bir problem yok. Hatta bu telefonu kullanan tanıdıklarımda da böyle bir problem yok. Ayrıca forumlarda da böyle bir probleme tanık olmadım. Moralini bozduysam özür dilerim ama sen telefonunu bir göster derim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...