CanKartaL Emekli Yönetici linklerin bir kısmı direk tıklayınca açılmıyor sanırım yakınlarda deneyen var mı?
Kurtuluş40 Emekli Yönetici Konu Sahibi CanKartaL' Alıntı: linklerin bir kısmı direk tıklayınca açılmıyor sanırım yakınlarda deneyen var mı? Genişletmek için tıkla ... Linkler sadece yamalar pronun kendisini kurarsan hepsi icinde var indirebilebilirsin.
CanKartaL' Alıntı: linklerin bir kısmı direk tıklayınca açılmıyor sanırım yakınlarda deneyen var mı? Genişletmek için tıkla ... Linkler sadece yamalar pronun kendisini kurarsan hepsi icinde var indirebilebilirsin.
Kurtuluş40 Emekli Yönetici Konu Sahibi cooseen' Alıntı: sertifika hatasi veriyor bende tweak nasil cözerim? Genişletmek için tıkla ... Cihaz hackli olmazsa olmaz yuklenmez.
cooseen' Alıntı: sertifika hatasi veriyor bende tweak nasil cözerim? Genişletmek için tıkla ... Cihaz hackli olmazsa olmaz yuklenmez.
ciwan__47 Üye yukledim biraz kurcaladım sessize alırken sessiz işareti cıkmıyor kaldırdım yeniden başlattım olmadı butun ayarları default yaptım yine olmadı tekrar kapatıp açıyorm yine olmuyor.. bunu nasıl halledecem ya...
yukledim biraz kurcaladım sessize alırken sessiz işareti cıkmıyor kaldırdım yeniden başlattım olmadı butun ayarları default yaptım yine olmadı tekrar kapatıp açıyorm yine olmuyor.. bunu nasıl halledecem ya...