TV'li Çok Kullanışlı Cep Telefonu !...

Konu Sahibi

Japon üretici KDDI Infobar 2'yi tanıttı. Telefon basit, şık ve yuvarlatılmış hatlara, büyük OLED ekrana, 2 MP kameraya ve micro-SD ile genişletilebilir hafızaya sahip. Cep telefonu entegre TV alıcısı ile geliyor ve kutu içeriğine dahil olan bir masa istasyonu sayesinden rahatlıkla TV olarak kullanılabiliyor.

Ekran 240 x 400 piksel çözünürlüğünde ve 2.6" boyutunda bir köşegene sahip. Cihazın ebatları 138 x 47 x 15,5 mm ve ağırlığı ise 100 gram. Ayrıca Infobar'ın stereo hoparlörleri de var. Telefon kasımdan itibaren Japonya'da satışa sunulacak. Türkiye'ye gelip gelmeyeceği konusunda henüz bir bilgi yok.

M@xWeL

Üye
hangi japon malı Türkiye'ye geldi cep telefonu kategorisinde ? yani ben japonların ürettiği ve Türkiye'ye gelen bir telefon daha duymadım. kısacası japon mallarından söz ediyorum.

zartan

Üye
bence türkiyeye gelmez

otoata

Üye
bence gelmez neden çünki duyduğuma göre bunlar ole uydudan cekmiyo japonlar bir kule ypmıs ondan alıyo sinyaleri yani kolay kolay türkiyede satışa sunulmaz vede cok radyasyon yayıyomus kalp krizi kanser vb. hastalıklara yol açması normal bir telefonun %158 daha fazla imiş alacak olan alsın

hamit00

Üye
palyanco gibi telefon ama özelligine bişey diyemem

sony ericsson un vardı böle telefonu japonyada kendiliinde tv olan hatta sony nin son görüntü teknolojisi bravia ya sahip

EMOO

Üye
Bence Cok Güzel Telfon

Elinde kalır bu tlefon incecik dandik tipli o ekran da televizyon izlesen ne olcak...

Şunun şekline bakarmısın abi ya süper bişey

güzel telefon ama bilmiyorum belki gelir türkiyeye belkide gelmez