Praetor Emekli Yönetici Bilakis! Hiç hazzetmem kendisinden! Zorunlu kalmadıkça içmem, içeni de anlamam, hele tiryakisini hiç anlamam... Alttaki! Alttasın!.. Sonsuza kadar da orada kalacaksın! Nıhahaha
Bilakis! Hiç hazzetmem kendisinden! Zorunlu kalmadıkça içmem, içeni de anlamam, hele tiryakisini hiç anlamam... Alttaki! Alttasın!.. Sonsuza kadar da orada kalacaksın! Nıhahaha
leiche Emekli Yönetici Konu Sahibi çok espiritüel gördüm seni alttaki uyumaya çalışıyorsun fakat uykun yok
_dumanist_ Üye Evet öyleydi ama az çok geldi gelsede gelmesede artık uyumam lazım bunu biliyorum Alttaki sende aslında forumda olmak istemiyorsun ama başka seçeneğin mi yok?
Evet öyleydi ama az çok geldi gelsede gelmesede artık uyumam lazım bunu biliyorum Alttaki sende aslında forumda olmak istemiyorsun ama başka seçeneğin mi yok?
leiche Emekli Yönetici Konu Sahibi şimdi admin olarak buna cewap weremem alttaki maxicebi googleden bulmuşsundur sen kesin
_dumanist_ Üye Anlaşıldı tamam Hayır, googleda neymiş Alttaki hafiften karnın açıkmıştır ama sende benim gibi üşendiğin için bu saatte bir şey yemiyorsundur di mi?
Anlaşıldı tamam Hayır, googleda neymiş Alttaki hafiften karnın açıkmıştır ama sende benim gibi üşendiğin için bu saatte bir şey yemiyorsundur di mi?
leiche Emekli Yönetici Konu Sahibi aç değildim ama bunu okuyunca bir açlık bastırdı anlatamam alttaki beni yönetici olarak seviyorsundur sen
aç değildim ama bunu okuyunca bir açlık bastırdı anlatamam alttaki beni yönetici olarak seviyorsundur sen
_dumanist_ Üye Sevmez miyim hiç Alttaki şimdi sen bana iyi geceler diyeceksin di mi? (defolup gidiyorum yatağımada )
Sevmez miyim hiç Alttaki şimdi sen bana iyi geceler diyeceksin di mi? (defolup gidiyorum yatağımada )