canmir Üye ewt ya tutu ya irem yanlış anlama aklıma ilk sen geldin ondan şettirdim ozur alttaki acıktınmı ben gibi
ewt ya tutu ya irem yanlış anlama aklıma ilk sen geldin ondan şettirdim ozur alttaki acıktınmı ben gibi
iremm Üye canmir' Alıntı: ewt ya tutu ya irem yanlış anlama aklıma ilk sen geldin ondan şettirdim ozur alttaki acıktınmı ben gibi Genişletmek için tıkla ... yok yha şaka yapıorum bende tutmadı acıkmadım alttaki başın ağrıyor
canmir' Alıntı: ewt ya tutu ya irem yanlış anlama aklıma ilk sen geldin ondan şettirdim ozur alttaki acıktınmı ben gibi Genişletmek için tıkla ... yok yha şaka yapıorum bende tutmadı acıkmadım alttaki başın ağrıyor
canmir Üye yok tutmadı iremcim bu sefer ıska alttaki msn de kızın bitanesi musallat oldumu sanada gecenin bu saatinde
yok tutmadı iremcim bu sefer ıska alttaki msn de kızın bitanesi musallat oldumu sanada gecenin bu saatinde
canmir Üye ceren sen hangi ara yazdın yaw --------------- Ekleme --------------- iremm' Alıntı: msnemde sorun warr tutmadı alttaki karnın aç Genişletmek için tıkla ... tuttu harbidende ac sipariş verecektim bende şimdi alttaki sabahcımısn
ceren sen hangi ara yazdın yaw --------------- Ekleme --------------- iremm' Alıntı: msnemde sorun warr tutmadı alttaki karnın aç Genişletmek için tıkla ... tuttu harbidende ac sipariş verecektim bende şimdi alttaki sabahcımısn
Praetor Emekli Yönetici Evet! İnanmadın galiba (Az önce aynı içerikteki sorunu yanıtladım da...) Alttaki mutlusun!
canmir Üye tutmadı bu arada dikkatimi çekti guneydogunun parisi neresi alttaki su an beyonce dinliyosun
Mustafa Furkan Üye canmir' Alıntı: tutmadı bu arada dikkatimi çekti guneydogunun parisi neresi alttaki su an beyonce dinliyosun Genişletmek için tıkla ... GAZİANTEP'den Bahsediyor.. Ayrıca Güneydoğu'nun Değil Güney'in New York'u.. : --------------- Ekleme --------------- Ha Bu Arada Tutmadı Beyonce Hiç Sevmem.. Alttaki Beni Tanımıyorsun..
canmir' Alıntı: tutmadı bu arada dikkatimi çekti guneydogunun parisi neresi alttaki su an beyonce dinliyosun Genişletmek için tıkla ... GAZİANTEP'den Bahsediyor.. Ayrıca Güneydoğu'nun Değil Güney'in New York'u.. : --------------- Ekleme --------------- Ha Bu Arada Tutmadı Beyonce Hiç Sevmem.. Alttaki Beni Tanımıyorsun..